Toyota Corolla E9 1.6 GSI
Årgang: 1990 - 105HK / NM
Michael Baun, medlem 57
Vis profil
 
Motor
Undervogn
Standardudstyr
Jeg vil her løbende prøve at beskrive hvad der sker af ændringer med bilen. Den blev købt fuldstændig standart, så det er jo bare fedt at kunne se de små ændringer hen ad vejen.


* 15-1-04 Så kom der lige m3 spejle på, ser nu meget godt ud, men sikke et træls arbejde.

* 20-1-04 Så kom min nye antenne også på, lille sølv bag på taget.

* 26-2-04 Så blev bilen efter meget besvær endelig sænket, 40 mm det er bare dejligt!

* 8-3-04 Så er mine nye lexus lygter modtaget, de er bare for fede. Men jeg fandt da også ud af at man godt nok lige skal lave lidt for at man kan få dem på

* 2-4-04 Så kom der endelig fælge på, efter mange problemer. Først kunne dækkene ikke være der da de var for brede, men så fik vi monteret dæk uden fjumrekant og så var den der. men de sidder på med spacere, men hvor er de fede. 205/40/17 blade i matcrome.

* 9-4-04 Dagen idag er mine lexus lygter også blevet monteret, det ser kanon ud med den skarpe kontrast til den sorte farve som bilen har.

* 24-4-04* Så fik jeg min nye udstødning på, det ser nu godt, den siger desværre ikke en disse!!

*23-11-04* Så blev skidtet sku synet på ny. Med den bemærkning fra synsmanden, at det var sjældent at se denne model i sådan en stand!! Og at jeg nok godt kunne nå at få sat min solfilm på til weekenden:)

* 02-01-05* Så fik jeg sat min julegave til svinet i, det blev jo et sportsrat, så det var jo dejligt, det hjælper godt nok en del på kabinen syntes jeg.

FREMTID:
17 alufælge * er kommet*
Anden front * er lavet*
Anden bagkofanger * er igang*
Sænkning * er lavet *
Andre spejle * er lavet*
Tonede ruder
scoop i hjelmen
lexus baglygter+blink * er lavet*
Blå instrumentering *er lavet*
Sportsrat-- isotta Vallelunga
Ekstraudstyr
Styling
In-Car-Entertainment
Øvrige bemærkninger
Bilen kører bare som en drøm, der har ikke været nogle problemer med den overhovedet. Købte den da den havde gået 189.000 Den bruger hverken olie eller noget som helst.
Andre folks kommentarer