Toyota Corolla E8 1.3 DXi
Årgang: 1987 - 87HK / 120NM
Carsten Thyregod, medlem 70
Vis profil
 
Motor
Undervogn
Standardudstyr
Corolla 1,3 DX club prestige fra 87´ den har 15" Dotz leman alufælge på med 195/50-15 Bridgestone potenza S02 dæk, siden jeg har fået den har den fået indfarvede sidespejle og spøjler, tonede lygter hele vejen rundt (også den grimme røde refleks på bagklappen), der udover har jeg originalt 13" arbart lædderrat fra en fiat Cinquecento (med special lavet nav) og læder gearknop.

Har lige haft den på rullefeldt på til træffet i Jels, og den havde 87 HK og et moment på 119,4 NM, taget i betragtning af at den originale indsprøjtnings motor har 82 HK og et moment på 104 NM er det nok ikke helt dårligt :)
Ekstraudstyr
Styling
In-Car-Entertainment
Øvrige bemærkninger
Skal til at have den til syn, så den er skilt fuldstændig ad, og er ved at få lavet rust i bunden, og få skiftet skærmkanter, efter syn skal den skilles helt ad, og så bliver den sendt til maler, jeg har købt malingen, så det er svært at vente, den bliver samme farve blå metalic som en RAV4, den hedder 8M6.

Jeg er også ved at få lavet en special front til den, ved en jeg kender der laver glasfiber dele til Henrik Lundgård, glæder mig til at se hvordan det færdige resultat bliver.

Derud over skal har jeg muligvis fået fat i 2 supra mk. III forstole som er eljusterbare, men det afhænger stadig lidt af prisen.

Men regner med at den står færdig inden for en lille månde.
Andre folks kommentarer