Toyota Starlet 1.3 XLi
Årgang: 1995 - 82HK / 104NM
Simon Klint, medlem 711
Vis profil
 
Motor
Undervogn
Standardudstyr
tja... ikke noget særligt endnu... en anden gearknob, lidt anlæg... ellers tonede baglygter og blinklys, kølergitter betrukket med en nylonstrømpe, og er i gang med at fjerne alle klistermærker.. Næste projek, en ny undervogn, nu er den fandme som at køre i et badekar... :O)

8/4 02:
Nu har jeg fået blå sprinklerdyser i, og er næsten færdig med at montere tågelygter, de er selvfølgelig skjult bag kofangeren, og så er der boret huller kun til pærene..

17/7 02:
ja det er sku ik meget der sker på den lille start-let'er, men nu har jeg da fået TE nummerplade rammer på. Det er fandme bedre end de "toyota ringe" jeg havde før..

15/09 02:
billedet af bilen er gammelt, jeg har fået modificeret min forkofanger og min grill en "smule", der kommer snart billeder.

04/03 03:
Så kom der billeder af bilen med de "nye" ting, man kan lige skimte at der er gitter i kofangeren og i grillen.. jeg bliver snart nødt til at få den lakeret... kan ikke leve med den fesne hvide.. Og så har jeg lige betalt mit VIP medlemsskab, så kan jeg få lagt nogle flere billeder op.. :O) Har forresten også fået malet meget af interiøret blåt, men der kommer billeder.

05/05 03:
Så fik jeg købt nogle alufælge med sommerdæk på... de gamle blev til slicks.. :O)
Det klær sku den lille starlet meget godt hvis jeg selv skal sige det... Næste projekt er ny undervogn, den skulle gerne komme inden for meget kort tid..

28/11 03:
Efter et par lange måneder uden computer er jeg tilbage på TE.. dejligt..
det er ikke meget jeg har fået lavet siden sidst, malet de røde pletter, det pyntede dog lidt. så har jeg fjernet min lås og visker på bagklappen, (det er sku ikke helt nemt sådan noget spartelarbejde) og så har jeg fået sportsrat i med et toyotalogo i midten, nice.

17/12 03:
Jeg blev sku lige ramt af en fyr på motorvejen, og det gjorde så at jeg ramte en taxa, så både min for- og bagkofanger er smadret.. :-(

Ekstraudstyr
Styling
In-Car-Entertainment
Øvrige bemærkninger
Jeg er yderst tilfreds med bilen, den kører som en drøm og starter perfekt hver gang.
Fejl jeg har haft: Blæsermodstand defekt, udstødningsmanifold flækket, dørkontakter defekte.
Det er jo ikke til at brokke sig over.. :-)
Andre folks kommentarer