Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
Biler - styling  :  Om styling, ekstraudstyr mm.

Thansen og M3 spejleForum rating: Top 100
Fredag 28-01-2005 kl. 16:56
    Vis profil  
Hejsa :)

Jeg sad og tænkte på at jeg ville have M3 spejle på min vogn ( En Corolla LB 93) Nå men jeg gik ind på thensens hjemme side og fandt disse http://www.thansen.dk/products.asp?c=393079584&n=1279031596#xy Nå men jeg får dem hjem og finder ud af de IKKE passer :(. Skuffet kjøre jeg ind til thansen og spørger om hvad de har gang i ? For de kan da ikke sælge mig et produkt som de skriver der passer og som i praksis ikke gør. Nå men vi finder ud af at det er fordi min er en liftbag og at fejlen er deres. Jeg skal have pengene tilbage og jeg spørger til portoen, og den mener de jo at de ikke skal betale.

Kan det værerimelig at jeg skal betale porto når de sender mig et produkt som ikke passer ? Altså når det nu står at det gør.
Syntes det er urimelig at jeg skal give 57 kr i porto plus 60 - 70 kr i benzin for at DE dummer sig.

Nogen der er mere inde i det der med love osv ?
Corolla L/B-> ://badenudist.dk/ota <-

Thansen og M3 spejleForum rating: Top 500+
Fredag 28-01-2005 kl. 17:39
    Vis profil  
Nu da jeg arbejder i forretning, har jeg haft et par lignende tilfælde og vil give dig fuldstændig ret i at thansen som en god service burde dække de omkostninger du har haft ved at de lavede, men der er ingen lov der siger at de skal betale, så hvis de stiller sig på bagben, så er der ingenting at gøre... desværre

Thansen og M3 spejleForum rating: Top 250
Fredag 28-01-2005 kl. 20:38
    Vis profil  
har oplevet noget lignende men det var med et tele cover fra england.. de leverede det forkerte fra uk-dk og tilbød at betale for retur forsendelsen (dk-uk) men jeg skulle endnu engang betale for det rigtige cover for turen uk-dk).

ville gerne have dem til at betale for sidste tur men såen hænger d desværre ikke sammen.

men igen som michael siger hvis de ville vise god service og sørge for at man handler der igen kan de sgu ligeså godt betale hele gildet når d r dem der fejler
<-> IN COROLLA WE TRUST <->

Thansen og M3 spejleForum rating: Top 100
Fredag 28-01-2005 kl. 23:23
    Vis profil  
Ja ville jeg enlig også mene.
Jeg har et stram nok buget i forvejen.
Godt nok er det kun en huderjas ca, men jeg er skuffet over dem.... meget skuffet. De kunne da også godt have prøvet at gøre lidt for at få fat i nogle indkøbere, der måske kunne hjælpe lidt med at få et produkt hjem der passede. Ved godt at det er store krav, men ved at mindre stylings butikker ville have gjort det.

Faktisk havede jeg planer om at lave mine egne hjemmelavede adapterplader da jeg kom ind i butikken og ville enlig ikke have mine penge igen. Jeg ville enlig bare gøre dem opmærksomme på at de ikke passede så andre Liftbag ejere ikke ville få samme skuffelse, men endte med at jeg tænkte " lad dem beholde deres ***" :) da havede set at Nvautodele har nogle der passer til min. http://www.nvautodele.dk/shop/varedetalje.asp?varenr=8112%2D3562

Man kan se at de plader er spidse i toppen og afrundet i bunden. og ikke ligesom dem fra thansen der er afrundet i toppen og spidse i bunden.
Corolla L/B-> ://badenudist.dk/ota <-

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg