Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce
 
Biler - styling  :  Om styling, ekstraudstyr mm.

Arbejde med plexiglasForum rating: Top 500
Torsdag 17-03-2005 kl. 19:03
    Vis profil  
Hejsa

Er der nogle der har erfaring med arbejde i plexiglas? Gerne i forbindelse med montering af dioder og andet lys udstyr inde i bilen?

Hvordan er det nemmest at dele og skære stykkerne så de passer? Er det med stiksav, løvsav eller noget andet???

Hvis der er nogle der har nogle gode inspirerende billeder vil jeg meget gerne se dem. I må også gerne bare maile nogle til mig hvis det er!

Mvh Jakob

Arbejde med plexiglasTorsdag 17-03-2005 kl. 19:47
Hey,
Jeg vil ikke sige jeg ligefrem har erfaring, da jeg selv skal i gang med et projekt... Godt nok med acryl (ved da i grunden ikke om det er det samme, flovt )... Min vision er at indgravere Toyota-logoet i pladen, og bore små huller i siden, hvor der så kommer dioder i, der kan high-lighte logoet... Har investeret i et "slibe-sæt" (f.eks. til en dremel-maskine), som jeg vil bruge til projektet. Og så ellers bare i gang... Med acryl brugte jeg en rundsav til at skære det i mindre stykker. Men mine stykker er så også kvadrate, så det skulle ikke være det sværeste... Gi' lyd fra dig når det er færdigt!

Arbejde med plexiglasForum rating: Top 250
Fredag 18-03-2005 kl. 11:14
    Vis profil  
hvis du har en stiksav der kan skruges ned i tempo så den ikke ikke køre så stærkt (hvis den køre for stærkt vil den smelte fast) så kan den godt bruges, men kan nemt kopmme til at risse!!!! hvis glasset er tyndt og det er små detaljer så brug en løvsav
carina e 2.0 turbo diesel... æ' morsingbo!

Arbejde med plexiglasForum rating: Top 5
Fredag 18-03-2005 kl. 11:18
    Vis profil  Vis bilprofil
Hvis du sætter malertape på pladen, lige ved siden af stregen, ridser du den ikke. En anden mulighed er at lade det beskyttende folie sidde indtil du er færdig med at save. Du kan iøvrigt osse bruge en rundsav til opgaven (dog ikke de små fine detaljer)

Gifte kvinder sladrer ikke...

Arbejde med plexiglasForum rating: Top 500
Fredag 18-03-2005 kl. 18:36
    Vis profil  
eller brug en vinkelsliber med de helt tynde skører skiver til at skærer i pladen det har jeg gjordt og det blev et fornuftigt resultat,kanter og lignende kan du få så pæne som ny ved hjælp af en elektrisk høvl

Arbejde med plexiglasForum rating: Top 100
Fredag 18-03-2005 kl. 19:04
    Vis profil  
Hvis det er tykt nok kan man bruge en træ fil til kanterne og der efter en polere skive til at få dem lige så blanke som de store flader.
mvh Claus

Arbejde med plexiglasForum rating: Top 500
Søndag 20-03-2005 kl. 07:48
    Vis profil  
Okay tak for svarene.

Hvis man borer et lille hul i kanten af pladen, og sætter en diode ind. Hvor dybt skal det teng eller den tekst være nede i pladen for at det kan ses ordentlig? Kan man nøjes med at sandblæse eller skal det hels fræses ud?

Mvh Jakob

Arbejde med plexiglasSøndag 20-03-2005 kl. 16:50
Jeg vil mene det skal fræses ind...

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg