Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
Biler - mekanik  :  Om reparation, virkemåde, tuning mm.

RVS-TEC virker det ?Forum rating: Top 500+
Lørdag 20-06-2009 kl. 10:57
    Vis profil  
Kan det virklig alt det de siger, så er det sgu da et fedt produkt
http://www.rvs-tec.dk/
avensis yes !!!

RVS-TEC virker det ?Forum rating: Top 10
Lørdag 20-06-2009 kl. 11:24
    Vis profil  
Nu syntes jeg selv at jeg har en naturlig skepsis til sådan noget...

De skriver: "RVS Technology® er en ny teknik, som gør det muligt at danne en ferrosilikat (metal keramisk) overflade struktur på friktionsflader af jern. Den nye overfladestruktur har unikke fysiske og kemiske egenskaber, og det er muligt at gendanne slidte overflader til deres originale tilstand uden at adskille udstyret, som skal behandles."

Hvis det ovenstående passer duer det kun på biler/motorcykler/lastbiler med støbejernsblokke, da det jo ikke binder på aluminium... Men om folk vil bruge det er jo op til dem... men ligefrem 24% bedre ydelse pr. km/l lyder i min verden af meget...

/bm
Med Toyota Picnic 2.2 TD, Corolla GTi og Suzuki GSF 600N...

RVS-TEC virker det ?Forum rating: Top 100
Lørdag 20-06-2009 kl. 14:33
    Vis profil  
Så burde det vel også "virke" på alle motorer selv motorer med alublok har vel foringer af jern ?
Har faktisk overvejet at teste det på min bil, den tikker helt vildt fra ventilerne, det kunne faktisk være sjovt at se om det virkede.

Planen er dog indtil videre at smide en anden top på, men vil gerne have renset oliekanalerne i motoren inden, for at sikre at de nye knaster ikke bliver slidt også, da jeg har en ide om at det måske er et problem med dårlig smøring af knasterne der har givet problemet.

Jeg kan se at RVS har et rense middel som skulle skylle motoren igennem inden et olieskift, synes også jeg har hørt at man skulle kunne lade motoren køre 5 min med diesel istedet for motorolie for at rense den, men ved nu ikke om det er en god ide, med hensyn til smøring og evt et stort KABOOM lige pludseligt.

nogen ideer ??

mvh Karsten E
Carpe Noctem, Carpe Cervesa.

RVS-TEC virker det ?Forum rating: Top 500+
Tirsdag 23-06-2009 kl. 12:28
    Vis profil  
Hej

Jeg har prøvet på to biler min gamle Carina og nuværende Picnic. Jeg synnes selv ved koldt starter om vinter lyder motor ikke så "metalliske lyd" som før behandlet. men ingen dokumentation for det. Jeg har også givet min MC en handling. Her kan jeg virkeligt høre forskel samtidig at koblingen er virkelig blød at bruge. bare lidt info.
MVH
MDN

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg