Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
Biler - mekanik  :  Om reparation, virkemåde, tuning mm.

luft i bremsesystem uden utæthed. STARLETForum rating: Top 500+
Fredag 07-04-2014 kl. 21:16
    Vis profil  
som min overskrift lyder, så har jeg lidt problemer med min starlet.
så jeg ville lige forhøre mig herinde om nogle har været ude for samme problem.

Bremse systemet er tæt, og har ind tilvidere skiftet hovedcylinder(brugt), bremseslanger i venstre forhjul og højre baghjul, hjulcylinder i højre baghjul og nye pakninger i venstre kaliber. Da det er den kreds som der kommet luft i.

Jeg kan skifte bremse væske, og det bliver gjort med tryk.
derefter virker det helt fint og god pedal. i løbet af 2 ugers tid bliver pedalen blødere og bløder, og den ene kreds virker mindre og mindre. indtil bilens pedal næsten når bunden, og hele tiden går på ABS, da den anden kreds bremser fint.
Der er ingen steder hvor der kommer bremsevæske ud, og man kan se jo mere luft der kommer i systemet jo mere stiger bremse væske standen.

Jeg er nået til der hvor jeg mistænker ABS blokken, da den ikke er skiftet endnu.
og når bremse systemet virker, så har den en tendens til at hurtigt at gå på ABS når bremser normalt ned og er lige ved at holde stille. og det er som om at pedalen bliver dårligt i takt med hvor tit den gør det.
Angående med at den går på ABS når den ikke skal, så har jeg fået af vide at det godt kan skyldes rust på ABS ringene ved forhjulene.

Så er der nogle som ved om at er ABS blokken som ''suger'' luft ind, eller hva den nu laver. ???

luft i bremsesystem uden utæthed. STARLETOnsdag 26-04-2017 kl. 07:14
Hej Jacob.
Kan godt se din tråd her er nogle år gammel og ved ikke engang om mit spørgsmål finder vej til dig..

Jeg står med en starlet der opfører sig præcis som du beskriver - har selv købt ny brugt hovede cylinder men ikke skiftet den endnu da min logik ikke kan få det til at passe med at fejlen ligger i den.. fandt du ud af problemet ?? Mistænker også ABS blokken men har bestemt ikke lyst til st skifte den og erfare st det ikke var problemet.. hvis du vil må du rigtig gerne kontakte mig med opkald eller SMS på 53602900 da jeg fornemmer du kunne være min redningsmand :) mvh jonas

luft i bremsesystem uden utæthed. STARLETOnsdag 10-11-2017 kl. 22:01
Hej,
Jeg står nu i samme situation som jer begge, med min starlet fra '97. Den er nu blevet luftet ud 3 gange og fået skiftet hovedcylinder. Og som jeres, 2-3 uger efter bremser den ikke ordenligt og render til højre.

Jeg har ikke den store viden indenfor biler, så hvis en af jer eller begge to har fundet løsningen på problemet, må i meget gerne kontakte mig på email som står i toppen, eller på telefon: 20832739.

på forhånd tak

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg