Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
Biler - mekanik  :  Om reparation, virkemåde, tuning mm.

Kabine lysForum rating: Top 500+
Søndag 18-12-2016 kl. 11:49
    Vis profil  
Hej
Har en Verso - Hvor kabinelyset ikke tænder når dørene åbnes ??

Tænder man dem manuelt virker de fint - og i instrumentbordet lyser lampen også at døren er åben. Men det tænder ik ??

Tænkte på om det evt kunne være den der dæmper lyset langsomt når man lukker døren der kun være feset af ???? (og hvor sidder den)
Eller hvad ??
Toyota Corolla Verso MMT

Kabine lysForum rating: Top 250
Søndag 18-12-2016 kl. 14:31
    Vis profil  
Jeg havde samme problem med min Corolla Verso fra 05 jeg havde loftslampen ude, og kom nok til at kortslutte med en af skruerne, jeg bøvlede og målte mange gange på det, søgte på alverdens sider om det, og fandt til sidst ud af at det er en stor boks der skal skiftes, jeg kørt til en ophugger for at se hvor den sad, og fandt ud af at det meste af instrumentbordet skal skilles ad for det, så jeg afmonterede beklædningen på venstre A stolpe, klippede ledningen der kommer fra boksen, og trak en ledning til dørkontakten i førerdøren, og forbandt den med bagdøren i venstre side, så har jeg loftslys igen, dog uden forsinker på, jeg har så for kort tid siden bestilt nogle forsinker relæer i Kina, når de engang lander kommer der sådan en på, det er muligt jeg ændrer på det, og tager styringen til den, hvor man sætter nøglen i, der kommer jo også lys i når man låser og låser op med fjernbetjeningen.

Kabine lysSøndag 10-10-2021 kl. 15:05
Til andre med dette problem:
Der er en vis chance for at det bare er kontakten i loftet det er galt med.
Jeg har lige købt en brugt verso med samme problem, og det var heldigvis nemt at fikse.

Man kan tage hele enheden (lys,kontakt, solbrilleholder) ud af loftpanelet. Bare lirk den ved kanterne. Afmonter stik og det hele kan tages ud.
I mit tilfælde kunne man se at selve kontakten var lidt i stykker. Den lavede ikke ordenligt kontakt til de små metalben i de forskellige indstillinger. Der var en lille metalrulle dims der ikke sad ordentligt.
Det hele kan skilles ad med lidt snilde (plast dele der trykkes ind osv). Det lykkes mig at få rullen til at sidde bedre og nu virker det hele igen :)

Hvis kontakten er er kaput, kan man alternativt bare kortslutte den i midterstillingen som er dørautomatik stillingen. Det vel den man mest har brug for.

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg