Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
Biler - mekanik  :  Om reparation, virkemåde, tuning mm.

Toyota Carina hakker/sætter kortvarigt udForum rating: Top 500+
Tirsdag 12-05-2017 kl. 10:08
    Vis profil  
Hej Alle:
Jeg har et issue med min CarinaE, 2.0, 1996årgang, km. 290.000. Kører fantastisk, men...:

Jeg har haft et problem med, at den satte ud, hakkede, advarselslamper lyste osv. Var ved mekaniker. Først mente han, at det var stelforbindelse og lavede nyt kabel. Hjalp ikke. Så tjekkede han generator. Den var så røget. Og det hjalp. Ingen lamper lyser, hakker ikke osv. Jeg har smurt tændkabler og strømfordeler med silicone for at "undgå" problemer med fugt (selvom det ikke lige er årstiden for den slags problemer umiddelbart).

Men da jeg så kørte hjem fra Odense igår, begynder den pludseligt på det igen. Hakker men har ingen problemer med at tage gas, accellerere osv. opstår når jeg kører med jævn hastighed. Men der lyser ingen advarselslamper overhovedet.

Jeg kører fra motorvejen, bilen sætter ud, men jeg får den trods alt startet med lidt hjælp fra gaspedalen. Den kan ikke starte "af sig selv". Problemet varer "kun" måske 500m. Så forsvandt det igen. Sætter ikke ud hvis jeg holder stille, hakker ikke, kan fint starte ved slukket motor. Prøver at holde ind for at se, om den går ujævnt i tomgang. Går fint.

Nogle af jer, der har en ide om, hvad det kunne være?

Efter, at der er skiftet generator, har der som sagt ikke være problemer overhovedet. Opstod totalt pludseligt og forsvandt lige så pludseligt igen.

Jeg tænkte umiddelbart på, at der var noget i brændstoffet/brændstofforsyningen, der ikke lige kom godt igennem systemet, men på den anden side skulle det vel ikke gøre, at den satte totalt ud. Men jeg er rookie, så alle god ideer og råd modtages med taknemmlighed

Toyota Carina hakker/sætter kortvarigt udLørdag 12-01-2018 kl. 12:44
Måske indsprøjtnings dyserne. Jeg har haft samme problem og jeg blev rådet til at når den hakkede så hold ind og tag strømmen fra dyserne. En af gangen og den dyse hvor det ikke gir forskel om den har strøm eller ej er stoppet/ude af drift. Fandt en og købte en på dba. Så kører vi igen......

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg