Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
Biler - mekanik  :  Om reparation, virkemåde, tuning mm.

Forlygter udskifte RAV4 2007



Forum rating: Top 500
Tirsdag 16-04-2019 kl. 14:11
    Vis profil  
Hej. Jeg har lige modtaget 2 nye forlygter fra AUTODOC.dk (vare nr. 20-11532-05-2 TYC). De beskrives som "til køretøjer med lysvidderegulering" og "uden elektromotor". Jeg er så stærkt i tvivl om jeg kan montere/overflytte disse elektromotorer fra de gamle lygter til de nye. (betyder "uden elektromotor" at lygterne leveres uden disse, eller at der slet ikke kan monteres motorer ???).

Der hvor elektromotorerne skal monteres sidder en "prop med en 6mm sekskant til justering". Den kan løsnes ved at dreje den venstre om, men så hænger den ellers fast inde i lygtehuset. Når jeg trækker kan jeg se at parabolerne rykker, men jeg tør ikke trække til hvis jeg ødelægger noget.

Har så prøvet at afmontere elektromotorerne i de gamle lygter, og de sidder fast på samme måde!

Har set på youtube at der sidder en kugle for enden af motoren som rager ind i lygtehuset. Er det denne som har fat, og blot skal trækkes fri ??? Håber så når jeg montere at kuglen kan "fange" igen.

Venlig hilsen, Frank

Forlygter udskifte RAV4 2007



Forum rating: Top 500
Fredag 19-04-2019 kl. 09:20
    Vis profil  
Fandt løsningen. Justerstangen med kuglen for enden skrues ind. Derefter kan motoren VIPPES fri fra den slids (med åbning i den ene side) som kuglen sidder i.

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg