Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
Biler - mekanik  :  Om reparation, virkemåde, tuning mm.

Aygo 2014 - batterilampe lyser efter præcis 17min



Forum rating: Top 250
Søndag 30-06-2019 kl. 11:42
    Vis profil  
Hey

Min kærestes Aygo fra 2014 er begyndt at lyse i batterilampen efter præcis 17 min kørsel, hver gang. Den har kørt 85.000km, batteriet er et Exide beregnet til bilen og til start/stop, jeg tror ikke det fejler noget. Målte spændingen mens den var startet, mener det var lige knap 14v, så det er umiddelbart godt nok.

Det har selvfølgelig noget med batteri eller generator at gøre, men hvordan diagnosticerer jeg videre her fra? Nogle bud på hvad det kan være? Har læst et sted at der kan dannes korrosion i spændingsregulatoren i generatoren på diverse Toyota'er, eller i stikket.

Ville være træt af en ombytter generator, men jeg ved jo godt at det nok peger derhenad kunne bare være vildt nok hvis man kunne renovere den eller lign.

På forhånd tak
AE101.dk

Aygo 2014 - batterilampe lyser efter præcis 17min



Forum rating: Top 250
Søndag 30-06-2019 kl. 13:47
    Vis profil  
Prøv at måle spændingen inden de 17 min. og igen når batterilampen / ladelampen lyser, det er med 99% sikkerhed ladesystemet der svigter.

Aygo 2014 - batterilampe lyser efter præcis 17min



Forum rating: Top 50
Mandag 01-07-2019 kl. 20:33
    Vis profil  Vis bilprofil
Der er skiftet mange generatorer pga det problem.

Aygo 2014 - batterilampe lyser efter præcis 17min



Forum rating: Top 250
Søndag 04-07-2019 kl. 11:46
    Vis profil  
Hm okay, så det er ny på? Den kan ikke renoveres?
AE101.dk

Aygo 2014 - batterilampe lyser efter præcis 17min



Forum rating: Top 500+
Onsdag 23-10-2019 kl. 11:29
    Vis profil  
Min Aygo fra 2015 er begyndt på præcis det samme - efter 17 minutter. Er det bare ny generator på med det samme eller er der en circa tidshorisont på hvornår den står helt af?


 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg