Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
Biler - mekanik  :  Om reparation, virkemåde, tuning mm.

Avensis 2,2 D-CAT RØG!Forum rating: Top 500+
Søndag 01-12-2020 kl. 14:04
    Vis profil  
Jeg har en Toyota Avensis fra 2007 2,2 D-CAT Diesel med motorkoden 2AD-FHV. Bilen har fået lavet toppakning for ca 8 måneder siden og jeg har kørt ca 15000 km uden vand- og olieforbrug. Bilen har for nylig fået renset partikelfilter(afmonteret og sendt til rens) og egr ventilen er blevet renset. Bilen ryger stadigvæk som den gjorde før rens, og derfor har værkstedet tjekket den femte dyse, som sprøjter diesel ind i filteret, og givet den og kanalen den sprøjter ind i en rens. Det har heller ikke hjulpet. Jeg har læst på tyske, engelske og russiske forums, men kan ikke komme frem til hvad løsningen på røg problemet kan være.

HVIS dysen lækker, så tør jeg ikke at købe en fra ebay, for det er ikke til at skelne mellem kina kopier og eventuelle originale. Hvis nogen ved hvor jeg kan købe en(Nok Denso som producerer den) så skriv endelig.

Jeg har læst at nogen har haft succes med en ny DPF sensor og andre med ledningsnettet fra dpf sensor til ECM. For andre har en lambda sensor hjulpet.

Værkstederne tilbyder kun dyre løsninger i form af skift af dyser, turbo, partikelfilter og jeg har allerede brugt en masse penge på det, så mit spørgsmål er egentlig, om der er nogen herinde som har haft succes med at fikse det her røg problem!

Avensis 2,2 D-CAT RØG!Forum rating: Top 500
Søndag 01-12-2020 kl. 20:56
    Vis profil  
Blev indsugningsmanifolden renset da den fik lavet topstykke.
Ellers skal du nok have den af og have det hele renset.
https://youtu.be/DPAMFMIPVFE

Yaris hybrid limited 11/15
Yaris 1,33 T2 touch 10/12


Avensis 2,2 D-CAT RØG!Søndag 01-12-2020 kl. 22:31
Ja det fik jeg at vide, men man kan aldrig vide hvor grundige de har været. En overfladisk rens vil ikke have en effekt. Tak for videoen! Jeg har fundet en til dem der gerne vil skifte/rengøre den femte dyse og samtidig rense kanalen den sprøjter diesel ind i.

https://youtu.be/SmKJIHax1vY

Andre som har guldkorn/løsning til dette meget velkendte røg problem?
Der må være nogen her, som har fået løst problemet?

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg