Brug af smileys
IndtastResultat
 :-)
 :-(
 8-)
 :-D
 ;-)
 x-(
 :-o

 Kun for VIP
 :-x
 8-o
 :-up
 :-dn
 :love)
 :spin)
 :what)
 :glory)
 :$$)
 :ws)
 :p

Max. 5 smileys pr. indlæg.
VIP's dog 10 smileys pr. indlæg.

 
Vigtigt
Indlæg med intetsigende overskrifter som 'Se her' eller 'Hjælp mig' slettes prompte.
Det samme gælder køb/salg-annoncer. Disse skal postes i MARKEDET

Forum : Offtopic
Navn:
E-mail:
Tekst du besvarer...
Vin af Michael
Du skal som udgangspunkt bruge lyse (hvidvine) til fisk, kylling og svinekød. Til fisk en god tør vin og til kylling og svin en mere fyldig hvidvin. Til okse og kalve kød kan du servere en god "lidt" tung rødvin. Det kommer meget an på den sauce du serverer. Desto mere skarp sauce (lavet på en god fon) jo tungere rødvin. Du må gerne bruge lidt dollars på en god flaske rødvin da den virkelig understøtter og fremhæver den sauce og dermed også den steak du serverer. Håber det kan hjælpe dig lidt. mvh// Michael
Overskrift:
Besked:
Klik for at indsætte smiley:
             
FED start - FED slut

Af sikkerhedsmæssige årsager, bedes du indtaste den 6-cifrede kode fra feltet herunder.
Denne funktion er kun gældende for ikke-medlemmer.

Signatur:Ingen signatur oprettet