Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce








 
Om Toyota Extreme  :  Ris/ros, gode forslag mm.

BilXperten Valby



Onsdag 01-08-2003 kl. 17:19
Denne besked er til alle jer der læser den !
vi har idag haft besøg af en kunde som sagde til os, at han kende en masse som havde haft dårlig oplevelse i vores butik, det blev jeg meget ked af at høre, så hvis du har haft en dårlig eller god oplevelse hos os, vil vi meget gerne høre om det!!!
Jeg har idag talt med alt personalet vedr. dette problem, og de huske ikke andre kunder end selv samme person som har været uheldig med at vores leverings tid fra Blaupunkt har været mere end 7 dage, hvilke er beklageligt...
håber at i gider skrive ris&ros til os
mvh. Kristian Holm

BilXperten Valby



Onsdag 01-08-2003 kl. 20:33
jeg har fået til sendt et link, tak for det !
http://www.toyotaextreme.dk/debse.asp?id=104300&ForumID=1

Jeg kan kun beklage denne sag, men jeg kender ikke personligt til denne sag, og vil straks gå i dybten med det, så det ikke gentager sig!
så snart alle mine folk er kommet fra ferie ( 4/8 ) vil jeg ind kalde til personale møde, for at få histroien fra begge sider !
1. du skriver du købte dine fælge for ca. 2.5 år siden i butikken, butikken der lå der før hed Bilfakta indtil d. 1/5-01 hvor jeg købte den!
så dette kan ikke have så meget med os at gøre !!!!
2. din handel med spejlene og dine fælge rent faktisk er fra vores dårligste leverandør mht. til levering, det kan alle bilist butikker bakke mig op i..! Scandinavian Carstyling
jeg vil gerne sige undskyld hvis vi har glemt at ringe til dig, eller overset din vare, dog har vi meget travlt fra april til august måned hvilke kan frem skynde fejl!!! beklager mange gange!!
NB: Jeg har læst at du bestilte varen hos Carstyle, har du modtagen den ??? og er det den samme vare, jeg vil meget gerne have du skrive hvilken fælg det var, mærke str. osv...
hvis du ikke har fået den, og mit personale kan bekræfte din historie, vil jeg gerne love dig den U/B som et plaster på såret
mvh. Kristian Holm



BilXperten Valby



Forum rating: Top 500
Lørdag 02-08-2003 kl. 10:15
    Vis profil  
Det er sq fin kunde service Kristian!!

BilXperten Valby



Forum rating: Top 5
Lørdag 02-08-2003 kl. 10:39
    Vis profil  Vis bilprofil
På diverse fora, og også her på TE, kan der godt være en tendens til at piske en stemning op...
Så det er ikke altid sandheden der kommer frem når der skal kastes mudder efter et eller andet firma
Webmaster og sælger hos BilXperten
Frederikshavn tlf. 98 420 420


BilXperten Valby



Forum rating: Top 500
Lørdag 03-08-2003 kl. 19:20
    Vis profil  
Hej Kristian Holm

Det er så mig, som har skrevet det indlæg og det var egentlig bare for at høre, om der er andre, som har fået samme behandling og ikke for at udgive, eller kaste med mudder efter dit, eller noget andet firma, som Rene Godskersen måske tror og dog vil jeg da give ham ret. Der nok en masse som udgiver et firma over nettet, for virkeligt at stille forretningen i et dårligt lys og hvis det var tilfældet hos mig. Så havde jeg jo nok også brugt andre bilsider. Men for mit eget vedkommende, ville jeg i første omgang bare lige høre, om det bare var mig, som var total uheldig og jo, der er jo altid 2 sider, af en historie og sikkert en masse undskyldninger.

Jeg er ikke ude på, at skulle gøre et større påstyr over sådan noget her. Men blev sgu noget muggen, da jeg efter min version ikke har fået en særlig go´ behandling, de gange jeg har været derude og skulle have noget bestilt hjem.

Det med fælgen som skulle være købt hos bilfakta er ikke korrekt, men beklager meget, at det desværre er mig, som fik skrevet lidt forkert og vil da lige undskylde dette. Mine fælge, blev købt hos jer omkring Aug. Sep. måned 2001.

Mht. de leverandører som I bruger samt alle de andre bilist-butikker. Så burde man nok sige til kunden, at der vil gå langt længere tid, end den I får at vide fra leverandøren og så i det mindste overholde en aftale mht. at ringe. Så ville det hele også have set lidt lysere ud.

Jeg er ikke ude på, at skulle have noget forærende, på nogen måde, men ønsker kun, at få en fair behandling, når man har bestilt noget og mht. Carstyle, kunne de ikke få min fælg hjem i "Silver", men i "Mat. Chrome" skulle der ikke ikke være noget problem, men hvad hjælper det mig. Har nu mailet direkte til Scandinavian carstyling og skal så ringe til dem i morgen mandag d. 4. Aug.

En anden ting er også, at det, det hele sluttede af med, var at jeg fik af vide, at det var en Avalini formula "mat. chrome", men det er altså ikke helt rigtigt. Det er en Avalini formula "silver" 17" ET40. Som kan ses på linket nedenfor og det er til en Toyota Carina E 1,6 årg. 92.

https://www.topgear.co.uk/acatalog/Avalini_Wheels.html

Mvh.
Rene´ Frahm

BilXperten Valby



Tirsdag 04-08-2003 kl. 19:31
Så har jeg vist fået historien..!
Men jeg kan selv se du har nået at svare...
Jeg har talt med Direktøren hos Scandinavian Carstyle, som gerne vil bede dig ringe til ham så i kan finde en løsning... på dette problem ring på 70269800 og tal med Michael
Han lød meget overbevisede, da han sagde at han nok skulle hjælpe mig og dig med en ny alufælg...
Det er faktisk sådan at BilXperten Har 3 års suplement garanti på alle deres alufælge, undtagen dem fra Scan Style, dette skyldes deres meget lille lager og deres leverandøre som kommer fra Italien, de er ikke så stabile, om dette går tit ud over kunder ( Dig & Mig ) også scan style går det ud over, da de kommer til at virke meget useriøse over for deres kunder, og det er de faktisk ikke, de gør deres bedste...
Jeg har sagt til Michael, han skulle finde en løsning med dig, så alle kunne blive glade igen, beklager dette måtte ramme dig!!!
Slutligt vil jeg gerne undskylde de svingende priser du taler om, personalet siger at det er fordi når de ringer til vores leverandører at nogen gange skal de betale fragt, eller de kan presse dem i pris, evt. pga. stor handel osv... men som et plaster på såret vil jeg gerne udlove et gavekort på 500,- som ligger klar til afhentning her i Valby, blot henvend dig til mig, og husk ID, da dette forum kan læses af alle...
MVH: BILXPERTEN VALBY

BilXperten Valby



Forum rating: Top 50
Tirsdag 04-08-2003 kl. 22:25
    Vis profil  
Det må man da sige at det er total iorden!
Carinaens billedside: boxster.webbyen.dk

BilXperten Valby



Forum rating: Top 500
Tirsdag 04-08-2003 kl. 22:42
    Vis profil  
Hej Kristian Holm

Jeg takker mange gange for den indsats, som Du og dit personale, samt Scandinavian Carstyling, har gjort og vil lige tilføje, at det indlæg som jeg har lavet tidligere, nu er blevet opdateret med et link, til dette her indlæg. Så andre læsere, kan se slutningen på dette her.

Jeg er meget glad og taknemmelig for, at vi nu er ved, at være tilbunds i dette her og vil da også kontakte både dig og Michael i løbet af nærmeste fremtid.

Mvh.
Rene´ Frahm

BilXperten Valby



Tirsdag 07-01-2008 kl. 07:28
Hej Alle

Skal værre ærlig at melde ud jeg ikke har læst alle indlæg omhandlende Kristian Holm. Kender manden på første hånd gennem 10 år. Manden er uden undtagelse slangen du ikke vil bides af uanset vor gråt og kedeligt dit paradis ser ud, tro mig han får det til at sortne.

Han kan snakke os alle trussen af imponerende nok, selvom man ved bedre, men det er nu mandens gave.

Skal sige Kristian, tak for hyggelig skitur sidte år, kan nu godt lide dig, men ikke når du laver numre. Du snyder bedrager og har ingen øje for andre end dig selv og profit til dine egne lommer. det er skidte karaktertræk vil fraråde alle at handle, købe eller sælge til dig.

Såfremt du kommer på bedre tanker i fremtiden og ikke tar røven på alt og alle håber jeg vor veje mødes for ellers er du en fin fyr, men du skal ned og dine Forretninger (lyssky også) skal dø.

Ellers held og lykke min gamle ven.

P.S

Hils Klaus, det samme gælder for ham.

BilXperten Valby



Forum rating: Top 25
Tirsdag 07-01-2008 kl. 18:33
    Vis profil  
Ehm, det indlæg du svarer på, er 4½ år gammelt?
"Indsæt plat kommentar her"

BilXperten Valby



Forum rating: Top 50
Tirsdag 07-01-2008 kl. 19:09
    Vis profil  Vis bilprofil
... og manden vrøvler. Med den slags venner, vil jeg godt nøjes med mine fjender.

BilXperten Valby



Forum rating: Top 100
Tirsdag 07-01-2008 kl. 20:16
    Vis profil  
øhh.. er der ikke 3,5 måneder til april?
det er ikke reklame, blot en oplysning

BilXperten Valby



Tirsdag 07-01-2008 kl. 21:10
Teknisk set Nicky L, så skal vi ik længere end til 4-2-08, så der er vel ikke andet end 1 måned

BilXperten Valby



Forum rating: Top 250
Fredag 08-01-2008 kl. 20:25
    Vis profil  
Hei Cristian Holm.
Du har haft besog af DAArlig kunde for 5 aar siden
Jeg har solgt allu felge i masse hvis men kun kvalitetsfelge fra DANSKE
leverandorer.saaledes at vi kunde levere et andet felg i lobet af 24 TIMER.
Billige felge fra Italien skal man holde fingrene fra,
Du maa ogsa vere klar over at Medlemmer iTOYOTA EXTREM ser mere paa kvaliteten en prisen,
Jeg kan kun anbefale at medlemmerne her i klubben kober felg hos Jeres Firma i fremtiden.
Venlig Hilsen
TCEA,DK

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg