Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce








 
Om Toyota Extreme  :  Ris/ros, gode forslag mm.

Angående pladsmangel!



Forum rating: Top 500
Tirsdag 06-01-2004 kl. 17:51
    Vis profil  
Når nu der menes at være pladsmangel, kunne man så ikke lave en form for "frist"? Jeg mener, hvis man ikke har været logget ind på sin profil i en månede, eller sådan noget, så er det bare to bad, så bliver den slettet! Hvis man alligevel ikke logger sig ind på sin profil i løbet af en månede, må man vel heller ikke være særlig interreseret i at passe den!! Ved ikke om det er noget der sådan lige er til at lave, så det kører automatisk, men så kunne man måske slippe for nogle af de "useriøse" profiler der ligger og fylder!! Bare et lille forslag! Håber det giver mening!!

Angående pladsmangel!



Forum rating: Top 5
Tirsdag 06-01-2004 kl. 17:54
    Vis profil  
Det holder jo ikke, da nogle medlemmer bare kigger ind når de har brug for et råd eller er nysgerrige over at se efter noget nyt
CJ - perjr.dk/gallery/album10
-= Det kræver patter at få gode rabatter=-


Angående pladsmangel!



Forum rating: Top 500
Tirsdag 06-01-2004 kl. 18:13
    Vis profil  
Det kan man vel også gøre som gæst! Jeg vil da gå ud fra at hvis man er VIP er man ihvertfald inde på sin profil en gang om måneden mindst, og derved ville de ikke blive slettet! De støtter jo også klubben lidt mere end andre måske gør, så de skulle jo helst ikke jages væk! Jeg tror jeg vrøvler lidt nu, men du har sikert ret! Det var bare et forslag!!

Angående pladsmangel!



Forum rating: Top 250
Tirsdag 06-01-2004 kl. 23:13
    Vis profil  
jeg har ikke været på min profil i nok over 6 mdr men er vip gider alige vel ikke skrive moget om den da folk bare aligevel stemmer på en latterlig måde så der er min intresse væk,så du mener at fordi jeg ikke skriver i den så det ud? jeg har lige fornyet mit vip
nosjan
celica at160
f.style.lir.dk


Angående pladsmangel!



Forum rating: Top 10
Tirsdag 06-01-2004 kl. 23:17
    Vis profil  Vis bilprofil
fordi min profil ikke bliver opdateret hver 2. dag mere og vel i grunden er dybt useriøs, så syntes jeg da stadig jeg giver lidt seriøst input på forum en gang imellem, hvilket vel trods alt er det vigtigste?

og sådan tror jeg det er med mange herinde
tøsen tager sgu computeren fra mig lige for tiden

Angående pladsmangel!



Torsdag 07-01-2004 kl. 12:39
Det er ikke et særlig godt forslag, da det jo som de andre siger ikke er alle der laver noget ved deres bil konstant, og en måneds frist.. arr det er jo helt hen i vejret. Måske skulle man sige at hvert år bliver der ryddet op i inaktive profiler, men det gælder både aktivitet i profilen og i forummet.
Jeg skriver selv meget i forummet, og lige for tiden opdaterer jeg min profil jævnligt fordi jeg jo lige har fået ny bil. Men hvad så når man har bygget den bil færdig man har.. skal man så smides ud af klubben fordi man ikke har noget nyt at opdatere på sin profil i en måned??


Angående pladsmangel!



Forum rating: Top 500
Torsdag 07-01-2004 kl. 13:26
    Vis profil  
Jeg mener ikke at man skal slettes bare fordi man ikke skriver noget i sin profil! Men har man en profil logger man sig vel på - eller er det kun mig? Jeg mener ikke at profilen konstant skal opdateres med noget nyt for at man skal have lov til at være medlem, men blot at der bliver registreret at man har været logget på sin profil, bare en gang, inden for en månede, eller en anden frist!! Jeg ved ikke hvordan jeg skal forklare det bedre, men det lader ikke til det var nogen god idé, så bare glem det! Som sagt var det bare en ide jeg fik!!

Angående pladsmangel!



Forum rating: Top 25
Torsdag 07-01-2004 kl. 13:30
    Vis profil  
Hehe.. Brian.. Jeg kan godt se hvad du mener i hvert fald...

Der er jo ret mange profiler som nok aldrig blir brugt...
Min eneste fejl er min store beskedenhed

Angående pladsmangel!



Forum rating: Top 50
Torsdag 07-01-2004 kl. 13:37
    Vis profil  
Hvis man endelig skulle rydde op, kunne man så ikke vælge at sige at de personer der ikke har logget sig ind på siden indenfor de sidste X antal måneder bliver slettet, folk bør nok have en "advarsel" i form af en mail et par uger inden, da der ellers nok opstår lidt utilfredshed.

Kenth Jensen
TeamDigital.dk


Angående pladsmangel!



Forum rating: Top 500
Torsdag 07-01-2004 kl. 13:45
    Vis profil  
Jo det var også en mulighed jeg havde tænkt på! Og også at der til nye folk der vil oprette sig en profil, kan læse at den vil blive slettet efter en eller anden periode, hvis der ikke er blevet logget ind på den!! Så de er klar over det inden de opretter en profil!

Angående pladsmangel!



Torsdag 07-01-2004 kl. 14:14
Brian H: NU tror jeg også at jeg har fostået dig lidt bedre først lød det som om du ville ha at man skulle opdatere sin profil mindst 1 gang i måneden
Jeg kan godt følge dig i at hvis man aldrig logger ind at der så burde laves restriktioner men en måned er stadig i underkanten, det burde mere være hver halve eller hele år at der kunne ryddes op i alle profiler således at dem som ikke har været logget ind det sidste halve/hele de får en mail om de fortsat ønsker at være medlem... var det noget i den stil?

Angående pladsmangel!



Forum rating: Top 500
Torsdag 07-01-2004 kl. 15:26
    Vis profil  
Jo, noget i den stil! For der er jo ikke noget grund til at de profiler der ligger fylder og alligevel aldrig bliver brugt er der!! Det med tidsfristen var bare et eksempel!! Det er vel mere eller mindre op til webbie hvad tidsfristen skulle være, hvis det var noget han skulle have lyst til forsøge sig med!!

Det kan godt nok være irreterende når folk ikke forstår hvad man mener Men det må jo være mig der ikke har forklaret det godt nok fra starten!! Bare det går igennem til sidst er det vel også godt noK!!

Angående pladsmangel!



Forum rating: Top 5
Torsdag 07-01-2004 kl. 15:32
    Vis profil  Vis bilprofil
Pt. bliver profiler uden billede slettet...
Jeg vil senere udvide det til at slette profiler, hvor ejeren ikke har været logget på indenfor et vist tidsrum
Skal prøve at se på det
For meget drengerøv til at blive ved
med at køre Carina E


Angående pladsmangel!



Forum rating: Top 50
Torsdag 07-01-2004 kl. 15:37
    Vis profil  
så er det derfor min bilprofil bliver slettet hele tiden
og mir kamera er i stykker
FORD = Fejl Og Reperationer Dagligt

Angående pladsmangel!



Forum rating: Top 25
Torsdag 07-01-2004 kl. 19:14
    Vis profil  
Hvis du skriver noget info om din bil, så burde det ellers være tilstrækkeligt... eller er det?
It's no dejavu, I´d just outran you twice in this car!

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg