Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce






 
Biler - styling  :  Om styling, ekstraudstyr mm.

kofangere + spartel



Forum rating: Top 50
Søndag 07-11-2004 kl. 14:10
    Vis profil  Vis bilprofil
Hej

Har for noget tid siden forsøgt at spartle to kofangere sammen. Nu har jeg kørt en uges tid med det og har til min skræk opdaget at spartlen og kofangerne ikke vil binde sammen mere . Mistænker lidt at det er fordi at kofangerne er bløde og spartlen er hård, så at de rystelser som der naturligvis kommer har rystet det fra hinanden

Nogen der har en skide god søndags ide til hvordan jeg får det til at binde ordentlig eller andre gode ide.

Alle forslag hilses velkommen
Huh?

kofangere + spartel



Søndag 07-11-2004 kl. 15:17
Man kan ikke SPARTLE 2 kofangere samme uden det går galt!!! Spartel er ikke lim men fyller. Dvs at det er til at fylde ujævnheder osv ud med.

Hvis begge dele du prøver at sætte samme er plastik kan du plastsvejse det samme og derefter spartle det. Husk at spartel kan ha meget svært ved at binde på visse typer plast. Husk derfor at slibe plastikken MEGET ru og undgå at bøje kofangeren.

Jeg har i ét tilfælde måtte belægge HELE kofanger med glasfiber pga af plasten ikke ville som jeg ville Stort spartelarbejde at lave sådan en kofanger pæn igen

kofangere + spartel



Forum rating: Top 50
Søndag 07-11-2004 kl. 15:44
    Vis profil  Vis bilprofil
Bruger ikke spartlen til at "lime" med, kun til fylde. Kofanger er sat godt sammen på anden vis, dog ikke plast svejsning. Men som jeg forstå det, så kan løsningen være at fjerne det eksisterende spartel og give kofangerne en stor omgang med stålbørsten og så kan jeg efter al sandsynlighed få det til at blive hvor jeg vil have det?
Huh?

kofangere + spartel



Søndag 07-11-2004 kl. 16:34
Kofangeren må under INGEN omstændigher kunne "åbne" sig der hvor den er samlet!! Så popnitter per 15cm eller lignende er ikke godt nok. Enten limes, svejses eller andet.
En stålbørste kan måske gøre tricket eller MEGET groft sandpapir eller ridse lidt med en kniv

kofangere + spartel



Forum rating: Top 50
Søndag 07-11-2004 kl. 16:49
    Vis profil  Vis bilprofil
Har skåret en linje i den gamle kofanger med en vinkelsliber og har så presset den, der skulle på, ind der og så har den fået en skrue i begge sider for at holde den fast. Men vil du mene at hvis jeg giver den en gang epoxy, så vil det holde?
Huh?

kofangere + spartel



Søndag 07-11-2004 kl. 17:31
Skruer og popnitter er ikke løsningen på det da de kun holder på etMEGET lille stykke!! Lim det sammen med rudelim eller plastsvejs det sammen HELE vejen. Det vil gøre at samlingen ikke åbner sig ved et lille vred i kofangeren og derved kun holdes sammen af spartlen.

Derudover er det en MEGET god ide (især hvis kofangere er meget blød) at sikre sig at kofanger ikke vrider sig inden man spartler. For når man efterfølgene løfter kofangeren vil det igen ligge pres på spartlen. Husk også at spartel ikke er løsningen hvis der skal 1cm på!!!

kofangere + spartel



Forum rating: Top 50
Søndag 07-11-2004 kl. 21:16
    Vis profil  Vis bilprofil
Oki, har givet det en gang rudelim nu, så jeg håber det holder nu

mange tak for hjælpen foreløbig.
Huh?

kofangere + spartel



Forum rating: Top 500+
Onsdag 08-11-2004 kl. 18:07
    Vis profil  
Nogle gode ideer de forskellige kommer med. Er helt enig..

Men er det noget der er behandlet med vinyl makeup, går det vel heller ikke for godt.. (som det f.eks gør hvis man maler) Jeg vil jo mene at det skal renses totalt af for sådan noget som vinyl makeup.

Bare lige en kommentar.

kofangere + spartel



Lørdag 09-11-2004 kl. 06:57
Ja OK men der troede jeg vi var noget til det grundliggende Når man maler, spartler, limer og hva man nu eller kan finde på skal tingende være fri for fedt, snavs og andre lækkerier

HUSK forresten at seale samlinger på bagsiden!!! Det er ekstremt vigtigt da fugt kan trænge igennem det mindste hul!!!

kofangere + spartel



Forum rating: Top 100
Lørdag 09-11-2004 kl. 08:06
    Vis profil  
jeg havde tænkt mig at lave en kofanger med indspartlet frontskørt ligesom Heine her: http://www.toyotaextreme.dk/brugsedebtop.asp?bil=16 men hvad skal jeg så gøre? skal jeg lige frontskørtet fast med rudelim og derefter spartle det for at det holder eller hvordan?
Se flere billeder af min vogn på ziersen.net/Toyota

kofangere + spartel



Onsdag 16-05-2007 kl. 09:43
det kan ikke lade sig gøre at spartle noget så det holder konstant ikke engang med glasfiber spartel det vil simpelhen give sig så du få flænger og andet.. det skal limes eller plastsvejses men der er ikke mange der direkte gør i det privat og det koster en formue at gøre.. du kan evt osse gøre det at du lige glasfiber på bagsiden hvis der er plads det gør at din kofanger bliver lidt mere stiv og det kan måske afhjælpe dine problemer med at det flækker.. ellers skriv mig en mail så kan jeg prøve at give dig noget tips omkring svejs og sådan..

Morten (Plastmager)

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg