Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
Biler - styling  :  Om styling, ekstraudstyr mm.

edspartlet bagklap



Mandag 15-11-2004 kl. 14:43
hey har lige brug for lige godt råd... skal i gang med spartle min bagklap ud på min rolle ee90 og så ville jeg lige høre om jeg bare skal svejse en plad på og så spartle bagefter???
hva med det mellem rum der bliver mellem pladen der bliver svejst i og bagklapen??? skal jeg bare fylde det med glasfiber eller spartle??

håber der er nogle der kan hjælpe med nogle svar....

edspartlet bagklap



Forum rating: Top 500
Mandag 15-11-2004 kl. 15:35
    Vis profil  
hvis du laver det rigtigt skal du gøre følgende.

skære det originale hul ud, lave en plade der er lidt større.
ligge den i fra bagsiden, svejse den i forfra, husk at passe meget på ikke at varme pladen og klappen for meget op. dvs punkt svejs og afkøl hele tiden, ellers slår klappen sig så meget det aldrig blir lige.
når du har gjort det skal svejsningerne renses 100% med feks en stålbørste på luft. derefter skal det skal det smøres med noget der hindrer svejsningen i at "koge" vi bruger noget der hedder korrosionsschutz fra spies hecker.. det skal arbejde 24 timer. derefter giver du det en gang "füller" venter 12 timer og sliber så det med korn 240. så lægger du et lag glasfiber på, sliber det og finspartler med alm spartel. og gir füller igen. så er den klar til lak. invendigt skal du rense svejsningen og give det grunder og sealer. når klappen er malet og monteret skal du gi den en gang hulrums voks.

hvis du følger denne anvisningen kan jeg love dig du har et perfekt resultat som holder i mange år.....


 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg