Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce












 
Biler - styling  :  Om styling, ekstraudstyr mm.

Glasfiber arbejde??



Søndag 28-11-2004 kl. 21:56
Så - efter at have ledt nettet tyndt, og fundet ud af der kun findes et, ret kedeligt, bodykit til min carina II xl, så tænkte jeg at jeg ville give det et skud fra hoften med noget glasfiber.

Den nemmeste måde jeg har luret indtil videre er at man laver det man vil have i flamengo og derefter arbejder videre på det med glasfiber, plastic padding/topcoating, osv.

Men - nu er det så vidt jeg kan se ret svært at arbejde helt lige osv i flamengo, så jeg ville høre om der var nogen af jer der har tips/tricks, eller måske endda sider på nettet der illustrerer lidt om hvordan man bearbejder flamengoen?

Det sværeste jeg kan se indtil videre er at skære i det over store lange stykker - når man eks skal lave buer, skråninger osv - min tanke var at prøve at dele tingene op i moduler;

Eks. - hvis du skal lave en hækvinge, kan du lave de to ben, og vingen. De tre "moduler" sætter du så sammen med lim bagefter inden du begynder glasfiber pålægningen.

Men som sagt, ideer/tanker, websider - fyr den af, alt er velkomment! =)

/ange

Glasfiber arbejde??



Forum rating: Top 25
Mandag 29-11-2004 kl. 00:33
    Vis profil  
du skal lige finde ud af om flamingo og polyester kan arbejde sammen. Er nemlig ikke sikker på at de kan det.
Hvis et rodet skrivebord tyder på et rodehoved, hvad tyder et tomt skrivebord så på?

Glasfiber arbejde??



Mandag 29-11-2004 kl. 09:03
Polyesteren spiser flamingoen ! så det bliver nok svært at lave noget ud af når du står med sådan en fedtet substans *lol* men :D nu kommer trickset du kan lave formen i flamingo eller alt mulig andet så beklæder du det med sølvpapir og ligger glasfiberen oven på det :D smart ikke...

Glasfiber arbejde??



Mandag 29-11-2004 kl. 15:31
Flamingo er er bestemt ikke godt at arbejde i. Det smuldre alt for nemt til at lave en bare nogenlunde andstændig form.

Tag en original kofanger og lav om på den med dele fra andre kofangere osv + en milliard tons spartel. Når du så har looket du leder efter maler du lige kofangeren og smører den ind i slipvoks. Så ligger du glasfiber udenover og løsner så skallen når det er hærdet. Lav en lille træramme rundt om kofangeren og spray byggeskum i (så formen/skallen ikke vrider sig) Så kan du tage kofangeren med en milliard tons spartel på og kaste over højre skulder.
Så slipvoks på indersiden af formen og så bare derudaf.

Hvis du synes det lyder svært og tidskrævende så bare rolig. Det er det også

Glasfiber arbejde??



Mandag 29-11-2004 kl. 15:52
Okay et par svar/spørgsmål så..

Først og fremmest har jeg købt noget flamingo der faktisk er ret godt at arbejde i. Det eneste problem er bare jeg skal lure hvordan man bedst skærer "lige" i det. - Min løsning er at lave det i moduler - så istedet for at lave en vinge eks. i et stykke, laver du tre stykker, - 2 ben og 1 vinge, limer dem - og derefter beklæder du dem med sølvpapir, og så bruger du polyhejs til glasfiber, osv - så har du faktisk en ret nem måde at lave det på.

Og det flamengo jeg har købt kan jeg både bruge sandpapir osv på - uden det smuldrer, - så min tanke om hvorfor det var nemt var lidt at man jo kan forme det ret snildt, og at man jo ikke behøver ramme formen 110% - for rammer du forkert, så spartler du det jo bare op senere?

Misforstå mig ikke, jeg prøver ikke at finde en "nem" løsning, på den måde. Men det virker da umiddelbart som om det vil være nemmere end først at skulle jagte en kofanger, som jo også skal passe til carina II Xl (og hvor finder jeg ud af hvilke andre mærker der passer samme form/størrelse????) - og så virker det da også som om det måske er nemmere at visualisere det man laver når man arbejder udvendigt på et materiale - eks flamengo, - fremfor at lave det i en form som jeg ikke lige helt kan overskue hvordan i mener.. ?

Hvorfor er der ikke et website hvor man lige kan se det trin for trin.. *suk* =)



Glasfiber arbejde??



Forum rating: Top 500+
Mandag 29-11-2004 kl. 16:19
    Vis profil  
Her er et link:
http://www.geocities.com/silverkit98/

Hedder det flamingo du har købt noget specielt? Bare når man selv skal til og i gang!

Glasfiber arbejde??



Mandag 29-11-2004 kl. 17:55
Hele ideen med en form er for at slippe for spartel!! Spartel er roden til alt ondt da det kan synke, flække, vejer osv.

Kan godt se at det med formen virker uoverskuligt hvis man ikke har prøvet det før men resultatet i længden bliver meget bedre.

Du skal også selv har "talent" inden for håndværket da maleren ellers bliver sendt på MEGA overarbejde når han skal rette hele kofangere/spoilere af. Derfor er det en god ide at købe et helt sæt med forskellige klodser/brædder til at slibe med. Også på flamingoen

Glasfiber arbejde??



Forum rating: Top 500+
Mandag 29-11-2004 kl. 17:55
    Vis profil  
hvis det var mig der skulle lave sådan noget ville jeg. tage et styk ståltråd og varme det på med fx. 2 lodekolber og så trække det genen efter striger. kræver bare at men er 2 til det
Fluen / Stenvedel
AE86


Glasfiber arbejde??



Mandag 29-11-2004 kl. 20:52
Jeg kan godt se man skal være finurlig for at lave den perfekte malerfinish - så jeg er da lydhør hvis nogen af jer har en ide om hvilke biler man evt kan rippe ting fra og smide på en carina II xl fra 88.

Ideen med varm ståltråd er faktisk ikke så dum, den tror jeg at jeg vil efterprøve! =)

Iøvrigt så har de det her flamengo, i *MANGE* størrelser hos Johannes Fog i lyngby (tømrer afdeling)

/ange

Glasfiber arbejde??



Forum rating: Top 50
Mandag 29-11-2004 kl. 20:56
    Vis profil  Vis bilprofil
Lyder meget interessant med det flamingo. Er det til isolering, Altså noget lign. sundolit???
Huh?

Glasfiber arbejde??



Forum rating: Top 500
Tirsdag 30-11-2004 kl. 17:08
    Vis profil  
kan glasfibermåtter binde ordenligt på plastic padding?

Glasfiber arbejde??



Tirsdag 30-11-2004 kl. 20:18
Ja "plasic padding" er også kendt som polyester spartel. Det er flydende polyster man smører på glasfibermåtterne.

Glasfiber arbejde??



Forum rating: Top 100
Tirsdag 30-11-2004 kl. 20:27
    Vis profil  
Ang at skære i flamingo tar du bare et stykke tyndt ståltråd og sætte i en nedstryger eller lign og sætter en lader/omformer til i begge ender bare lige sørg for at ståltråden er isoleret fra saven i den ene ende, jeg kan da anbefale en transformer fra en racerbane det har jeg da brugt engang i tidernes morgen, ved sgu ikke helt om en lader kan holde til det, men der skal faktis ikke ret meget til.
Hvis man kigger rigtig godt efter på duracell bunnyen vil man finde et toyota logo

Glasfiber arbejde??



Forum rating: Top 500+
Torsdag 02-12-2004 kl. 22:06
    Vis profil  
Jeg har tit skåret i flamingo med en ståltråd, med en elektrodesvejser som strømkilde. Det fungerer fint. Man kan også tilrette groft med en motorsav, men det giver kugler/fnuller over alt. Jeg ved ikke hvordan flamingo reagerer over for polyester, men jeg ved, at nogle typer flamingo kan tåle kontaktlim, og andre kan ikke. Du må gerne skrive om dine erfaringer, når du kommer vidre i projektet. GO ON.
Nu med MG +Turbo

Glasfiber arbejde??



Forum rating: Top 5
Torsdag 02-12-2004 kl. 22:19
    Vis profil  Vis bilprofil
Ja bare klø på mester! Jeg sidder sq og får gode ideer, til at lave bagside skørter ala J-Bloods til min Coupe. De er det eneste jeg mangler til et komplet skørtesæt, men de koster en formue
Der er alt for lidt plads til signatur!!

Glasfiber arbejde??



Torsdag 08-12-2004 kl. 16:10
Hehe.. jeg tænkte sku nok det kunne sætte gang i nogen folk..

men - jo man kan godt få glasfiberen til at "binde" på flamengo, du skal bare pakke din flamengo form ind i sølvpapir og så derpå smøre polyester lim osv (eller hvad det hedder.. i ved hvad jeg mener, luk røven! =)

Så det burde jo være ligetil. - Det der med ståltråd og strøm.. lyder godt.. og som noget man burde videofilme, just in case det går galt - så kan man jo vinde lidt penge der i hit med videoen.

Glasfiber arbejde??



Torsdag 08-12-2004 kl. 21:41
Martin,
Jeg har snart et extra sæt på vej fra USA,til rimelige penge



Glasfiber arbejde??



Forum rating: Top 50
Tirsdag 10-12-2004 kl. 19:14
    Vis profil  Vis bilprofil
Hej gutter.

Bare et godt råd. Lad være med at bruge Plastic padding. Det er noget værre rod. Brug dog almindelig spartel og finspartel oven på glasfiberen. Det er det bedste. A po po det der med at det synker osv. kan jeg kun sige. Grundigt forarbejde giver det bedste resultat. Grunden til at mange scoops synker er, at malerne kun bruger spartel og ingen glasfiber til at forstærke overlapningerne, dvs. de steder, hvor det vil synke og danne normal resonans. Se bare på DEMON, scoopet er 2 år gammelt, og er ikke sunket det mindste. Det er gjort på glg. måde, ligesom resten af skørtesættet, bagkofanger m.v., limes på, glasfiber, spartel, glasfiber til at forstærke laget, spartel, finspartel, slibning mellem lagene, og volla, du har et kanont resultat. MEN DET KRÆVER KNOFEDT AT SLIBE SÅ MEGET.

Det flamingo du bruger, hedder højst sandsynligt floormate (blå gulvstykker i forskellige tykkelser, i plader der måler 120x60 cm.

Det er godt at arbejde i, og med hensyn til at skære i det, så brug da en nedstrygerklinge, det dur.!!! Hvis du ikke kan få de rundinger du vil have, så er det let at skære lige kanter, glasfiber på, spartel på og så former du med sandpapir og din hånd. Simpelt, men
DEMON, stage 6 Complete.
- Vinder af Vallåkratræffet, Sverige 2004 -


Glasfiber arbejde??



Fredag 26-09-2008 kl. 11:16
jaa nu Blir Jeg Jo nød til at blande Mig Da jeg Er intresseret i Hvordan man Laver Skørter Mm...haha

Har Arbejdet med En Del Hobby Inden For Landskaber Før I tiden Og har Bygget Megét I Flamingo...smuldre Af Ht, burde Brug Bygge Flamingo Til Gulve er lidt Dyre Men En del Bedere At ha med at gøre
(Obs ikke Sikker På du Kan Købe Det fra Firma I DK)

Men Ved at Faro's Cigar har I deres Spille Shop..
Ellers ¨kan de¨ Bestille Noget Hjem Fra Sverig..( Har selv Fået En Del kan ikke Lige Pt Huske Hvad det hedder men 100% Bedere at Arbejde med.

Hehe Næsten Rigtigt Det Med Stål Tråden af Samme Prencip Bare lavet Til former..
( tag ind i Games WorkShop i Kbh = NørrePort Station Frederiksborggade 5
1360, København K en Lille Butik Starten Af gå GAden Ligger nede på Højre Hånd Nem At Overse =) kan Du Få en Flamingo Skære Som er beregnet til at LAver Runde Kanter med *S* Eller I Faro's Cigar har Købt et par stykker selv fra SpilleButikken Koster Vel Ca 80.-

Link
http://www.faraos.dk/ = Beliggenhed
http://www.faraos.dk/design/index.php?shop=1 = Værktøj De har mange Fede Former For redskaber Til at Arbejde i Flamingo-poly-plast-metal Mm
( Kunne ikke Lige Finde Den Flamingo Skære men ved de Har den ! )

Ja det blev jo til en Chat hehe
Håber Du/i Fik Noget Ud Af det

Hilsner Miki

ps
Nogen Som Kender Et par links Eller kan fortælle mig Om vilke Matrialer Der præcist ingår i Bygningen Af Skørter Mm Og Behandlingen Og ForArbejdning Af Det..
Da det lyder som et Nyt Projeckt for mig
tak..

kan Evt Sendes På mail: Mikiseneca@hotmail.com



Glasfiber arbejde??



Fredag 26-09-2008 kl. 11:25
btw..Må Da ha Fået Et par Resultater Eller Nogle Muligheder.. er nyss

Glasfiber arbejde??



Forum rating: Top 5
Fredag 26-09-2008 kl. 12:24
    Vis profil  Vis bilprofil
Tråden Er 4 År Gammel, Jeg Tror At Projektet Enten Er Droppet Eller Afsluttet.

Hvorfor Skriver Du Iøvrigt Med Stort Bogstav I Hvert Eneste Ord? Det Er Da Mega Belastende, Både At Skrive Og At Læse...
Mvh Knudsen

Glasfiber arbejde??



Forum rating: Top 50
Fredag 26-09-2008 kl. 12:26
    Vis profil  
Og Det Smitter

Glasfiber arbejde??



Torsdag 01-10-2008 kl. 20:58
Det er Jeg da mega ked af.. at alt er skrevet med store bogstaver
var en plug fejl som var slået til på min com men okay.. er jo ikke meningen at folk skal få eller ha *Pres over det*

hehe ved godt at det er 4 år gammel show* men er stadig lidt nys så syntes hvis folk har lydt eller ider til hvordan man laver skørter eller andet plast arbejde til bilen
at vi skal få lidt gang i debatten igen *S*

Glasfiber arbejde??



Torsdag 01-10-2008 kl. 21:02
men til gengæld fedt og se der stadig er en af de oldboys fra Debatten som stadig er på Cool nok Martin

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg