Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
In Car Entertainment  :  Om autostereo, navigation, DVD, montering mm.

Højtalere i Carina E



Forum rating: Top 100
Torsdag 25-08-2005 kl. 20:30
    Vis profil  
Skal endelig ud og have højtalere til Carina Er der nogen, som med sikkerhed kender nogle modeller af enten MDS eller Rainbow, som kan være der uden modifikationer? Og det skal være fuldtoner.. Hvad størrelse er det baghøjtalerne er, og skal man have hele dørbeklædningen af for at skifte dem?
Livet er for kort til Opel og Ford ;o)

Højtalere i Carina E



Forum rating: Top 100
Mandag 05-09-2005 kl. 15:07
    Vis profil  
Nu har jeg fået skiftet højtalerne.. Da det sikkert kan have interesse for nogen, vil jeg her lige skrive hvad for højtalere jeg købte, og hvordan det gik med at installere dem:

Købte MDS AC216 til fordørene og MDS AC213 til bagdørene, hos Carsound! I fordørene var der ingen problemer, bortset fra at der næsten ikke er plads til selve højtaler-rammen. Men hvis man sætter stik-benene nederst og lidt bagud, kan de lige klemmes på, og så brugte jeg bare de skruer, som holdt de originale højtalere.. Ingen problemer og de sidder rigtig godt fast!

I bagdørene sidder højtalerne i et slags hus. De nye højtalere kunne ikke være i dette hus, så monterede dem bare direkte på døren.. Det blev også rigtig godt, og de sidder urokkeligt fast!

Godt nok vildt så meget det giver at skifte de originale lorte-højtalere ud med nogle bedre.. Så jeg er en glad mand - dejligt endelig at have ordentlig lyd i sin bil! Det næste projekt bliver en mindre subwoofer i bagagerummet..
Livet er for kort til Opel og Ford ;o)

Højtalere i Carina E



Forum rating: Top 5
Mandag 05-09-2005 kl. 15:31
    Vis profil  Vis bilprofil

Jeg har monteret samme slags 6.5" Coax-enheder i alle 4 døre.
Det gør man ikke hvis man er bange for at bøje lidt metal!

R!
Don't worry - I don't :)

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg