Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
In Car Entertainment  :  Om autostereo, navigation, DVD, montering mm.

placering af forstærker?



Onsdag 23-11-2005 kl. 01:01
hej
jeg er nu den lykkelige ejer af en yaris verso d4d fra 2005. Og så vil jeg gerne ha monteret lidt musaz i bilen.
Jeg har med held fået monteret min pioneer headunit uden at hverken skære eller på anden måde ødelægge den originale konstruktion.

nu kommer det svære så. hvor skal jeg placere min forstærker? jeg regner med der bliver tale om en Audison LRx5.600 (kan ses på www.carsound.dk) der måler 445 x 56 x 176 mm - uden kabler.

umiddelbart kan jeg se tre muligheder:
1. under sæddet. men det bliver nok svært. så vidt jeg kan se, vil den stritte ud pga. længden.

2. under gulvpanelerne. Her er der plads til dyret, og let at fører kabler til og fra. Men temmelig upraktisk da jeg ofte benytter bilen som varebil og derfor folder sæderne.

3. i reservehjulsbrønden. Her er der umiddelbart plads nok når reservehjulet erstattes med en flaske dækpilot. Tilgengæld ser det ud til at det blir svært at trække kabler. strøm kan føres under bunden og op gennem bundpropperne. men hvordan får jeg 3 stk signalkabler derhen uden at de kan ses under bundtæppet?


og lige et spmg. er der nogen der ved hvordan man lettest får powerkabel fra motorum ind i kabinen? nogen huller der kan benyttes?






placering af forstærker?



Forum rating: Top 100
Torsdag 24-11-2005 kl. 22:17
    Vis profil  
jamen altså hvis du SKAL kunne lægge sæderne ned ville jeg da vælge et hulrum mellem selve karossen og så panelet altså omme i den ene bagskærm lidt svært sted men altså når du har så mange krav så er det nok det eneste sted. der er jo så bare det at den er ikke lige sådan et komme til bagefter.. strøm kablet føre du i højre side af bilen igennem den store gummi prop der sidder i højre side af motor rummet.. Hvis andre spørgsmål så skriv har haft sådan en der splittet i atomer på arb!!
Nu med Corolla G6r (Guf for kendere)

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg