Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
In Car Entertainment  :  Om autostereo, navigation, DVD, montering mm.

6*9 Højttaler



Forum rating: Top 500
Mandag 20-03-2006 kl. 14:36
    Vis profil  
Hej forum

Hvad for nogle 6*9 højttaler vil i anbefale?

6*9 Højttaler



Forum rating: Top 500
Mandag 20-03-2006 kl. 18:59
    Vis profil  
nu har jeg så fået nogle Pioneer TS-A6911 6x9'' 3-vejs (her fra shoppen) de kan fint anbefales, hvis nogle skulle være intra der er klar lyd og god bass. jeg havde nogle decade før og de var ikke så klare i lyden som dem her.

6*9 Højttaler



Forum rating: Top 500
Fredag 24-03-2006 kl. 11:56
    Vis profil  
Som jeg har skrevet i et par andre tråde for nyligt, er der lige så mange meninger som der er bilstereo byggere eller brugere ... Så jeg vil anbefale dig at tage ind i nogle bilstereo butikker for at se og høre nogle forkellige, så kan du selv danne dig et billede af hvad du selv syns er fedt ... og selvom der kan tales for eller imod nogle enheder er det ikke nødvændigvis et godt eller dårligt valg ... det er jo li'som dig der skal høre på dem fremover.

Når jeg handler bilstereo gør jeg det med et par tommel-finger regler ...

Store magneter på enheder er godt ...
Jo bredere lyd spekter, jo større er chancen for at jeg kan få dem til at lyde fedt sammen med alt det andet jeg har ...
Jo flere "knapper" ting har, jo mere "pop" indeholder de ...
Tingene skal kunne vises frem for både min mor og Hifi-nørden og udløse et "du godeste" ... (ikke nødvendigvis af samme årsag)

håber du vil gøre dine egne erfaringer ... Held og lykke med det!!
He who dies with the most toys WINS!!

6*9 Højttaler



Forum rating: Top 500
Lørdag 25-03-2006 kl. 21:48
    Vis profil  
Personligt har jeg været igennem Kenwood, Earthquake og Pas Decade (kopi af JBL's virkeligt lækre højttaler)

Kenwood er ikke overraskende god efter min mening. Jeg kan desværre ikke huske modellen...

Jeg smadrede den ene Pas Decade, mellemtonen røg og det jeg har fået at vide er at det er fordi de er meget følsomme over et lidt urent signal. Ellers er der fantastisk god lyd - både bass, diskant og mellemtone i sådanne.
Jeg må ærligt indrømme at jeg savner dem lidt - deres udseende er også meget brutalt og solidt hvilket jeg ser som en positiv ting. Dog vælger jeg ikke lyd udfra design!

Earthquake EQ-693R - tja, hvad kan jeg sige... Fin bass, ikke ligeså hård som Pas Decade men absolut iorden. Lækker diskant og ren og klar mellemtone. Der sidder en sikring på som skal sørge for at man ikke knalder højttaleren ved for høj belastning/urent signal - det skulle slukke højttaleren i nogle sekunder indtil signalet igen er iorden.
Disse har røde membraner hvilket jeg ikke bryder mig super meget om - de skinner også igennem beskyttelsesnettet så man kan se det når man går forbi bilen.

Det musik jeg hovedsageligt hører er rock. D.A.D., Metallica, Nightwish og den stil. Jeg hører også meget radio hvilket man ikke kan dømme lyd udfra. Jeg hører alle slags musik men rock primært. Techno er både Pas og Earthquake fine til. Pas vil jeg foretrække til hurtig og hård bass hvor jeg vil foretrække Earthquake for det store spektre af muligheder for god lyd.

Som allerede nævnt i en ovenstående post vil jeg anbefale dig at tage rundt til forskellige butikker med egne CD'ere og spille på deres anlæg.
Hvis butikkerne ikke har lyst til at lade dig prøve det af bør du sige "Tak for i dag".

Til slut skal det siges at Pas Decade kostede 1600,- og kan købes hos PR Autostereo og Earthquake EQ-693R kan købes hos Dansk Auto HIFI til 1500 eller 1600,-.

Jeg håber du finder den rigtige løsning til dit behov :)
Man er ikke stiv så længe man kan ligge ned uden at holde fast.

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg