Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
Biler - styling  :  Om styling, ekstraudstyr mm.

Montering af bagagerumsåbner i Avensis T22



Forum rating: Top 500
Torsdag 01-05-2006 kl. 17:28
    Vis profil  
Hey - jeg skal have monteret en elektrisk bagagerumsåbner. Hvordan tilkobler jeg smartest denne til noget strøm omme i bagagerummet?

Det skal lige siges, at jeg bestemt ikke er nogen el-haj *G*.

Montering af bagagerumsåbner i Avensis T22



Forum rating: Top 250
Søndag 02-05-2006 kl. 10:35
    Vis profil  
Sådan en bagagerumsåbner skal have + og stel. Hvis du skal kunne åbne bagagerummet oppe ved instrumentbordet, bliver du nødt til at trække en ledning op til den kontakt som skal aktivere åbneren. Du behøver kun at trække en ledning, da du sætter den anden ledning til stel. Køb nogle kabelsko, således at du kan skrue stel ledningen fast med en skrue eller en bolt der er nær bagagerumsåbneren.
Oppe ved instrumentbordet skal du finde en ledning som har + når du drejer tændingsnøglen både en gang og to gange. Der trækker du strøm til knappen og den ledning du har trukket fra bagagerumsåbneren sætter du på det andet ben på kontakten. Husk hvis kontakten har flere end to ben lige at sætte ledningerne på de rigtige ben.
Det er ikke så svært som det lyder. Du kan højst sprænge en sikring Husk nu at skjule den led du trækker, så den ikke ligger og flyder rundt omkring.

Håber du kan bruge det til noget

mvh. Kenneth

Montering af bagagerumsåbner i Avensis T22



Forum rating: Top 500
Søndag 02-05-2006 kl. 10:46
    Vis profil  
Hej Kenneth - tak for svaret.

Kontakten skal sidde i venstre side lige ved døren til bagsædet. Du snakker om, at jeg skal finde en ledning som har +, når jeg drejer nøglen, men vil gerne have det sådan, at jeg ikke behøver og sætte tænding på for at åbne klappen.

Hvad med et relæ deromme - er det påkrævet?

Montering af bagagerumsåbner i Avensis T22



Forum rating: Top 250
Søndag 02-05-2006 kl. 11:04
    Vis profil  
Hvis du ikke vil have den over tændingen, skal du så bare finde den ledning som har konstant + når du ikke har nøglen i tændingen. Jeg ved desværre ikke hvilken farve ledningen har.
Du behøver kun et relæ hvis din kontakt ikke kan klare særlig meget strøm, men det tror jeg ikke er tilfældet. Så ingen relæ.
Hvis den skal sidde i venstre side, vil jeg selvfølgelig trække ledningen over mod venstre og lade den følge de ledninger som er trukket i venstre side i forvejen. Det lyder måske af meget, men hellere at den er skjult og det ser orginalt ud end at en passager træder ledningen istykker

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg