Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
Biler - styling  :  Om styling, ekstraudstyr mm.

Savage eller a.c.a design



Mandag 19-06-2006 kl. 20:36
Hej, er der nogen der kender noget til det tyske firma a.c.a design eller savage som det hed før i tiden: Jeg har nemlig bestil lidt styling til min Supra hos dem, og det sidste jeg har hørt fra dem var den 6-6, hvor de skrev at de havde modtaget pengene fra mig og ville sende pakken til mig. Nu svare de ikke på mine e- mails og deres tlf. nr. eksisetre ikke. og jeg har stadigvæk ikke fået nogen pakke. Er der måske andre der har haft sammen problem med det firma.

Savage eller a.c.a design



Forum rating: Top 250
Mandag 19-06-2006 kl. 20:44
    Vis profil  Vis bilprofil
Jeg har talt med en forhandler i Esbjerg som har bestilt og betalt et skørtesæt , men kan ikke komme i kontakt med dem mere.

Savage eller a.c.a design



Tirsdag 20-06-2006 kl. 21:35
Hey Jeg bestilte et sæt i febuar og jeg har betalt det.. Da der var gået en måned skrev jeg til ham via mail, men han svarede ikke.. Så jeg ringede til ham og han sagde at det var på vej, men det kom ikke... Alle de andre gange jeg snakkede med ham, kom han bare med en dårlig undskyldning.. Og så da jeg prøvede at ringe i sidste uge; existerede hans tlf nr ikke mere.... og nu ved jeg ikke hvad jeg skal gøre.. der er gået for lang tid til at banken kan trække pengene tilbage...

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg