Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
In Car Entertainment  :  Om autostereo, navigation, DVD, montering mm.

General støj i anlæget



Torsdag 12-07-2006 kl. 16:49
Jah jeg har prøvet alt det med generator støj osv. Men ved min nye bil er det lidt vildt.

Har lige smidt forstærker i til 2 fronthøjtalere og 2 baghøjtalere. og der er støj i dem bare jeg tænder for forlyset, blinker eller andet. Altså uden motor'en er tændt. Og når jeg starter motor'en kommer der også generator støj.

Jeg har prøvet og lave bedre stel på forstærker samt og flytte stel'en på anlægget lidt rundt og enda sat den direkte på chassiet, men intet hjælper.

Ham der har haft bilen før har trukket phono og plus i samme side af bilen så har prøvet og skille dem fra hinanden, men det hjælper heller ik. Har også prøvet og flytte højtaler ledningerne lidt.

Jeg mener bare at når der er støj bare anlægget er tændt (uden og skrue op for lyden) og man tænder forlyset (eller positions lys) og der så kommer støj, burde så ik være en stel?
Hjælper sådan et støj filter hvis det er?

PS. Det er en toyota Celica AT180 fra 90 hvis det har noget og sige.

Anlægget er i hovedetræk

Rockford fosgate, headunit
Phonix gold, forstæker
Lightning audio, 6*9'er
standard 4", front højtalere

General støj i anlæget



Forum rating: Top 250
Torsdag 12-07-2006 kl. 19:36
    Vis profil  Vis bilprofil
her er et par ting som du kan prøve for at komme det lidt nærme på hva der kan være galt.... prøv at... pille sinal kablet fra på forstærkeren... er der stadig støj så er det nok ikke det som gør det ....
det kan oz være den lille strømførende fra radioen af... så der kan du tag en lille ledning at holde på + ledning over på den hvor sinalet fra radioen kommer.. for den kan oz være skyld i støj...
.
hvis du har mulighed for det så kan du oz prøve at sætte en anden radio i sådan bare miderlidertidigt...

og ja et støj filter kan tag meget men det hjælper ikke vis du sætter det på sinal kablerne og støjen kommer fra + ledningen fx.



 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg