Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
In Car Entertainment  :  Om autostereo, navigation, DVD, montering mm.

dårlig radiomodtagelse



Forum rating: Top 250
Mandag 25-09-2006 kl. 17:16
    Vis profil  
Hey..

I min "nye" rolla ae92, har jeg sat en antenne på taget i stedet for den i stolpen ved forruden. mit problem er at modtagelsen er dårlig.. den kan kun fange en lokal stationer (midt guld) helt perfekt en anden lokal station (midt hit) kan den kun modtage lidt sådan alt efter hvordan vinden blæser. programmer som p3, p1, p4 osv kan den slet ikk fange.
antennen er taget fra men gamle bil. her virkede den fint.
min radio er en pioneer deh-mp30.

Mit spørgsmål er nu om jeg har indstillet radioen forkert? eller er det antennen den er galt med?
Der er en lang forlængerledning på antenneledningen fra taget og om til radioen. kan det være den? hvis der nu er gnavet et lille hul eller noget?
Skal en antenne som den have stel? der er en skive med pikker på inde under taget som skrues op i taget når antennen spændes på. skal den andet end holde antenne på plads?

mange spørgsmål på en gang.. Håber nogen kan svare på nogle af dem i hvert fald.. :D
Nu snart med Corolla GSi

dårlig radiomodtagelse



Forum rating: Top 500
Torsdag 28-09-2006 kl. 21:08
    Vis profil  
Der SKAL være stelforbindelse til antennen, og den må selvfølgelig ikke kortslutte til lederen indeni kablet. Tandskiven skal sikre stelforbindelse når møtrikken strammes, skrab lidt maling af omkring hullet indvendig.

De fleste Pioneer radioer kan indstilles til at udelukke signaler af en defineret styrke, tjek evt. hvad radioen er sat til og sæt en ændret værdi for udelukkelse af signaler. Hvis dit problem er skrat, er det nok nærmere antenneforbindelsen du skal se på. Det lange kabel bør ikke være et problem, mange biler har antenne i taget. Prøv evt at tilslutte antennen uden forlængerkabel, læg den udenpå forruden og forbind en midlertidig ledning til minus-polen på batteriet for at skabe stel, hvis det virker sådan, er det nok dit forlængerkabel der er defekt.
Toy's are fantastic !

dårlig radiomodtagelse



Forum rating: Top 100
Søndag 12-10-2006 kl. 22:55
    Vis profil  Vis bilprofil
helt korrekt en god stelforbindelse er affa omega
TOYOTA for ever,ikke mere opel

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg