Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
Biler - mekanik  :  Om reparation, virkemåde, tuning mm.

Problem med min AE92 (4A-GZE)



Torsdag 15-03-2007 kl. 17:18
Min Toyota Corolla GT-i(AE92), 4A-GZE som jeg købte for to uger siden stødte ind i problemer sidste fredag. Da jeg var ude og køre ville den pludselig ikke trække ordentligt længere, og man skulle give den en hel del gas før den overhovedet ville holde sig i live. Koblede man ud døde motoren, og jeg måtte starte den påny. For at holde den i live i frigear skulle jeg også give den meget gas, og så hostede og spruttede motoren.

Jeg har lavet lidt fejlfinding oppe på arbejdet, har tjekket og renset alle tændrør, tjekket strømfordeler (alle tændrør giver gnist), benzintryk er OK og tjekket tandremmen. Når jeg tager intercooleren af motoren går tomgangen særdeles ujævnt, men den går helt rent (ingen hosten), men så snart jeg sætter den på er tomgangen tilbage til den hostende som er svær at holde i live.

Er der nogen som har nogen anelse om hvor problemet kan ligge? På forhånd, tak!

Problem med min AE92 (4A-GZE)



Forum rating: Top 100
Torsdag 15-03-2007 kl. 18:28
    Vis profil  
slår kompressor til når der gives gas?? har du ændret på rørføring, eller køre den med originalt topmonteret ic oven på motor?? køre kompressor med rundt så den faktisk får luft??

Problem med min AE92 (4A-GZE)



Torsdag 15-03-2007 kl. 19:07
Ja, den slår til. Og når den slår til, så kan den også rykke fint, og rent.
Det er med original topmonteret IC. Kompressoren kører ja, og når den slår til puster den også godt med luft.

Problem med min AE92 (4A-GZE)



Forum rating: Top 100
Torsdag 15-03-2007 kl. 20:42
    Vis profil  
okay, hvad med din abv (air bypas ventil) virker den rigtigt, hvis den ikke lukker op for luften i det din kompressor ikke køre med mere, er det rimlig svært for din motor at suge luft gennem kompressoren nemlig.. hvad bok køre du med?? er det lige så snart du slipper gassen det går galt?? hvor kompressor har givet ladetryk?? er dit ladetryk ellers normalt??

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg