Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
Biler - mekanik  :  Om reparation, virkemåde, tuning mm.

Carina E Druknet... Hmm



Forum rating: Top 500+
Mandag 26-03-2007 kl. 20:25
    Vis profil  
Jeg er lige blevet færdig med at montere nye støddæmpere og fjedre på min Carina E 2.0 GLI, men så fandme da jeg skulle ud at prøvekøre den, ville den ikke starte, det var somom den var druknet, mens den kørte i starteren sagde den puf puf puf, og efter et stykke tid startede den med en sort røgsky ud af udstødningen.... Hvorfor gør den ligepludselig sådan? Det er første gang den har opført sig sådan...

Mvh Per
KIA SUCKS, HONDA FUCKS, BUT TOYOTA ROCKS....

Carina E Druknet... Hmm



Forum rating: Top 250
Mandag 26-03-2007 kl. 20:44
    Vis profil  
Jeg har oplevet det samme nogle gange i min corolla eller flere af dem jeg har haft. Men det er kun når jeg starter den kold flytter den 2 meter og stopper den. Derefter kan den være svær og starter, og den starter med en sort sky. Tror det er fordi den stoppes så hurtig, hvor den kører fed blanding og med forhøjet omdr. Der har ikke været nogle fejl på dem..
Mikael

Carina E Druknet... Hmm



Forum rating: Top 500
Onsdag 28-03-2007 kl. 19:29
    Vis profil  
Prøv at tag stikket af til vand tempratur føleren (det grønne stik på termostat huset) når den gør det og se om det stopper med at drille og starte uden porblemer. hvis den stopper så udskift føleren og bilen er så god som ny har haft det problem som i beskriver og der udskiftet jeg føleren og så virket den igen.



 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg