Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
Biler - mekanik  :  Om reparation, virkemåde, tuning mm.

Sportsvan 98' - drypper olie, ryster under kørsel



Søndag 15-04-2007 kl. 21:02
Hej,
min dejlige sportsvan har igennem et stykke tid haft to problemer.

Det første er at den er begyndt at dryppe olie. Under sidste olieskift troede vi at det var en kobberskive til turbo-olierøret der var "flad" og skulle skiftes, men det hjalp ikke.

Vi tror nu at det er hele konsollen som holder oliefilter m.m. som kan lække, men er det noget der tit sker på de 2,2TD motorer?

----

Andet spørgsmål drejer sig om en hoppen, der opstår under kørsel ved 2000 omdrejninger/80Km/t i 5-gear, hver før eller efter. Bilen har nye dæk og gjorde det også før - det mærker som om det er motoren der går ujævnt ved omdrejningerne i 5-gear. Det sker ikke i andre gear ved samme omdrejninger.

Håber at der måske er nogle som har erfaringer med ovenstående problemstillinger og som kan give et hint til mit næste skridt imod udbedring af problemerne.

På forhånd tak,
mvh Kasper

Sportsvan 98' - drypper olie, ryster under kørsel



Forum rating: Top 250
Søndag 15-04-2007 kl. 21:09
    Vis profil  
Hej Kasper.


Det med oliespildet.....det gør min også...nøjagtigt samme sted som din. Jeg har ikke undersøgt prisen på en ny hos Toyota....da den for det første ikke spilder så meget olie igen....og for det andet...så der ser det ikke ud til at være nemt at skifte.... så jeg har valgt bare at check olien hver 5k km... og denne løsning fungerer fint for mig.

Mht. at den hopper....jeg har hørt at de har en tedens til at have skæve trækaksler.... så tror problemet er deri. (Jeg har dog ikke det problem).

Ved godt at dette indlæg ikke er nogen hjælp...men nu ved du da at du ikke er den eneste med oliespild fra det tåbelige sted.
Pain is for pleasure....fear is unknow!

~~WSU~~


Sportsvan 98' - drypper olie, ryster under kørsel



Forum rating: Top 500+
Mandag 23-06-2014 kl. 10:16
    Vis profil  
Hej Kasper...
Jeg kan se at dette er en gammel tråd fra 2007, men jeg prøver alligevel :) Jeg har nemlig NØJAGTIG de samme 2 problemer med min Sportsvan, så jeg ville høre om du fandt løsningen på problemerne dengang.!?

Mvh. Søren

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg