Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
Offtopic  :  Snak om alt mellem himmel og jord

Hjælp til ny bund i Campingvognen !



Forum rating: Top 250
Mandag 30-04-2007 kl. 19:44
    Vis profil  
Hejsa

Er der en "Trailer" bygger til stede ?

Siden Jeg spørger er fordi min forældres campingvogn har fået fugt i bunden i alle 4 hjørner og derfor kunne bunden trænge til en udskiftning, og derfor søger Jeg én der kunne være behjælpelige med dette og som er til at betale for pensioníster

Vognen er fra 1996 og er på 395 meter og i almindelig bredde, evt. kan Vi være behjælpelige med demontering/montering af det nødvendige efter aftale.

Men kontakt mig her eller på henrik.johannesen@post.tele.dk hvis du mener at du kan/vil hjælpe os. Eller hvis du ved hvor man kan få det lavet, udover hos campingcentrene.

Med venlige hilsner
Henrik Johannesen
Fårevejle - Sjælland
Ham med den eneste blå kode 8H3 SW22'er i DK

Hjælp til ny bund i Campingvognen !



Forum rating: Top 250
Mandag 30-04-2007 kl. 19:58
    Vis profil  
Det er et temmeligt omfattende projekt har overvejer der. Har tidligere solgt campingvogn, hvor vi også havde værksted. Kan ikke mindes vi nogen sinde skiftede en bund. Det man gør er at skære de rådne stykker ud og sætter en ny vandfast krydsfiner ind istedet. Men hvis der er råd i bunden er der med garanti også i hjørnene "længere oppe" Tror ikke der kommer råd i bunden alene, så der er sikkert nogle lister der skal fuges om, ellers er den råden igen næste år. Kig efter fugtskjoder i magasiner, under vinduer, og i alle overskabe. Så har du en ide om hvor slemt det er. Alternetivt, fin den forhandler der vil gå den igennen og få et bud på rep. Om ikke andet så for at få at vide hvro slemt den er ramt.
Med venlig hilsen

Søren Madsen


Hjælp til ny bund i Campingvognen !



Forum rating: Top 250
Mandag 30-04-2007 kl. 20:08
    Vis profil  
Hej igen !

Ja Vi har engang fået skiftet et hjørne, og det var nemlig det med at de skar et stykke ud og satte et andet i, der er ikke vand/fugt skjolder i magasin kasserne eller under vinduerne, og overskabene er der heller ingen problemer i, så det er egentligt lidt underligt syntes Vi.

Men Ja - det er da et større projekt, og alle lister skal jo så gennemgåes samtidigt, men min far har fået en pris hos den lokale campingforhandler på 25-30 K for en helt ny bund Hvilket Jeg syntes er meget for et stykke krydsfinér, men det er jo ikke kun pladen alene, det er jo hele arbejdet i det, det ved Jeg såmænd godt

Men tak for rådet, og kom gerne med flere.....

Henrik
Ham med den eneste blå kode 8H3 SW22'er i DK

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg