Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce






























 
Offtopic  :  Snak om alt mellem himmel og jord

Er bil-interesserede uintelligente?



Forum rating: Top 5
Fredag 01-05-2007 kl. 07:46
    Vis profil  Vis bilprofil
Sidder lidt og tænker på....

Jeg har haft en del underlige oplevelser med personer som ikke helt fatter at TE er min side, forstået på den måde at man åbenbart ikke har forståelse for at det altså ER mig der bestemmer herinde.... undrer mig det kan være så svært at forstå....

Derudover tænker jeg på noget som f.eks. det program der var engang med en gut der kørte for vildt råddent i hans Golf.

Lå og kørte om kap med alle og enhver og han solgte først bilen da hans kammi døde i et trafikuheld.... ikke fordi han var blevet klogere... nej nej.. fordi han ikke havde nogle at køre om kap med....

Derudover synes jeg der er mange 'hatte' der skriver indlæg inde på bilgalleri..... og når man tilbringer et par timer i den lokale BIlXperten så er det sq også nogle underlige typer der nogle ganger dukker op.....

Er vi bare en del af en gruppe der er mindre udviklet rent intelligens-mæssigt, er det et generelt billede der dækker alle andre interessegrupper og ikke kun bilverdenen eller er det bare mig der er helt galt på den (hvilket er meget sandsynligt )
     Blackline klarglas forlygter Carina E

Er bil-interesserede uintelligente?



Forum rating: Top 5
Fredag 01-05-2007 kl. 08:28
    Vis profil  
Nå.. følgende kan afkomme en masse skænderier.. men jeg færdes i alle sociale lag og befinder mig lige godt overalt, bare på forskellige måder, og jeg opfatter ikke mig selv som en del af en højere klasse eller et bedre socialt lag, tværtimod, jeg kommer selv ud af en håndværker familie og der skal være plads til alle, desuden ville alle de "lærte" ikke kunne være lærte, eller der ville ikke være behov for dem, hvis der ikke fandtes mennesker der kunne se en glæde i at lave et fysisk hårdt stykke arbejde og samtidig være dygtig dertil - respekt for det!.
Og notér lige at det er ikke en skidt ting ikke at være en del af at højt socialt lag, se bare på ham den snobbede ejendomssælger i "liebhaverne".. han er da også lidt en klaphat og han tilhørere og omgås unægtelig et temmelig højt socialt lag..

Der findes "klaphatte" i alle sociale lag.. og der er faktisk ikke længere mellem dem i de lave som i de høje sociale lag, dem i de høje sociale lag opdages bare ikke så nemt, da de benytter et andet sprog og deres fremtoning fremprovokere ikke så meget forargelse for den "almene" befolkning.

Det er nemmere at blive forearget på en der kører om kap med alt og alle, end det er at blive forarget på ham der nærmest stjæler penge hos venner for at købe det nyeste og vildeste IT udstyr, så han kan overhale alt og alle dér!.
Ham der kører om kap med alt og alle tilmed udstiller sig i TV, stjæler mere fokus og dermed mere forargelse.

Dog er tenddensen idag at selv de mennesker der er håndværkere er gennemsnitlig ved at blive en del af et højere socialt lag, da der er flere penge i håndværket og at det efterhånden kræver en del teoretisk forståelse for at blive f.eks. mekanikker eller tømrer idag.

Det resultere i at grænserne mellem "klaphatte" og den alment opfattende befolkning er endnu skarpere..

Man kan altså ikke sige at bil nørder pr. definition er nogle "klaphatte", men der findes folk der er bedre til at bruge hænderne end til at tænke sig om og udtale sig på en måde der hæver sin sociale status.
Og så findes der også dem der ikke kan nogle af delene.. og i en verden med fokus på kommunikation, har de ikke en chance..

At nogle mennesker ikke vil forstå og acceptere at dette er DIN private side, kan f.eks. skyldes flere at siden opfattes MEGET offentlig, da det ER en offentlig tilgængelig side og dit anerki ikke direkte skinner igennem.. der skal trods alt en del til før man "ryger ud".

Jeg har set nogle af de ting du står model til og jeg er imponeret over din tålmodighed.. havde det været mig der var blevet personligt svinet til, så havde jeg nok reageret voldsommere..

Iøvrigt er reglerne jo ikke ret meget anderledes på officielle bilklub sider..

Dette skal ikke lyde som et forsvar for Dig, jeg forstår bare godt dine handlinger, om du så havde været ejer af denne side eller en side om katte.

" Er vi bare en del af en gruppe der er mindre udviklet rent intelligens-mæssigt, er det et generelt billede der dækker alle andre interessegrupper og ikke kun bilverdenen eller er det bare mig der er helt galt på den (hvilket er meget sandsynligt )"

Nej, vi er blot del af en en interessegruppe hvori nogle få personer har sværere ved at acceptere autoriteter og sværere ved at udtrykke sig.
Men generelt har jeg mest positive oplevelser i forbindelse med min bil interesse også når man møder mennesker til træfs, men klaphatte findes alle steder.. og lur mig om ikke der også er mennesker der opfatter mig som en klaphat.. fred være med det

- Jesper
..Så kører jeg Toyota igen.. hehe


Er bil-interesserede uintelligente?



Forum rating: Top 5
Fredag 01-05-2007 kl. 08:37
    Vis profil  Vis bilprofil
Rigtig godt skrevet og man skal nok have i tankerne at der skal 100 gode oplevelser til at overskygge 1 dårlige.....

Generelt synes jeg absolut også at de fleste jeg kender, både IRL og via nettet IKKE er nogle klaphatte... forskellen er nok at IRL bestemmer jeg selv hvem jeg vil omgåes og kan derfor frasortere dem jeg ikke deler meninger med.

Herinde er alle (overordnet set) inviteret og man bestemmer ikke selv hvem man lukker ind af sin hoveddør.

Og ja, vi har da fået os nogle billige grin, Jesper og jeg, gennem tiderne pga. de ting der er sket på TE.

Men vi tager det med et smil og livet skal jo gå videre....

Vi har trods alt langt, langt flere gode end dårlige oplevelser ifm. driften af TE
     Blackline klarglas forlygter Carina E

Er bil-interesserede uintelligente?



Forum rating: Top 50
Fredag 01-05-2007 kl. 09:05
    Vis profil  Vis bilprofil
>> Jesper Sørensen

Med det svar, så kan vi (med rimelig sandsynlighed) antage, at du ikke er uintelligent - der er skåret godt ind til essensen

Og jeg er fuldstændig enig... Der er "klaphatte" blandt alle samfundslag, erhverv, klubber, foreninger og hvad ved jeg...
Der findes 10 slags mennesker... Dem der forstår binære tal og dem der ikke gør...

Er bil-interesserede uintelligente?



Forum rating: Top 25
Fredag 01-05-2007 kl. 09:09
    Vis profil  
Jeg er også helt enig. Et andet faktum er også, at mange folks fatale staveevner (især udpræget på Bilgalleri!), kan hæmme dem en del, når de skal udtrykke sig. Det kan let få dem til at lyde dummere end de i virkeligheden er, når de må vælge ord de kan stave til, fremfor det de rent faktisk tænkte på.

Men; så længe der er folk, så længe er der klaphatte.
Nu også indehaver af vogn med 4 ringe på fronten!

Er bil-interesserede uintelligente?



Forum rating: Top 250
Fredag 01-05-2007 kl. 09:12
    Vis profil  
Ja godt skrevet... Kunne langt fra have gjort det så godt..
Fuld Tilfreds Eller Pengene Spildt

Er bil-interesserede uintelligente?



Forum rating: Top 5
Fredag 01-05-2007 kl. 09:16
    Vis profil  Vis bilprofil
Netop mht. stavefejl er jeg meget hård herinde.

Det irriterer mig når folk rakker ned på en der ikke staver ret godt.
Man gør det jo ikke med vilje.

Det eneste sted jeg forlanger at folk staver korrekt er på officielle sider.

Hvordan de staver i et indlæg, på en sms eller mail (hvis de ikke kommer fra et officielt firma) er mig helt uderordnet....
     Blackline klarglas forlygter Carina E

Er bil-interesserede uintelligente?



Forum rating: Top 5
Fredag 01-05-2007 kl. 09:17
    Vis profil  Vis bilprofil
Uderordnet ja ja I ved hvad jeg mener
     Blackline klarglas forlygter Carina E

Er bil-interesserede uintelligente?



Forum rating: Top 5
Fredag 01-05-2007 kl. 09:18
    Vis profil  Vis bilprofil
"Det kan let få dem til at lyde dummere end de i virkeligheden er"
Hvordan måler du dumhed?

aut viam inveniam aut faciam


Er bil-interesserede uintelligente?



Forum rating: Top 5
Fredag 01-05-2007 kl. 09:20
    Vis profil  
"folks fatale staveevner "

Ja.. det kan skyldes dårlig staveevne (og sådan er det bare.. nogle er gode til noget, andre til noget andet), det kan skyldes at det går for hurtigt og det kan skyldes dovenskab

Men uanset hvad, så er det ikke værdigt at nedgøre folk på den baggrund.. det eneste der er træl, er når folk ikke giver sig 12sek til at lave en overskrift omhandlende indholdet!!

@Michael Olesen, jeg er ikke intelligent, jeg rammer bare tasterne på en heldig måde.. og så er jeg rablende sindsyg
- Jesper
..Så kører jeg Toyota igen.. hehe


Er bil-interesserede uintelligente?



Forum rating: Top 5
Fredag 01-05-2007 kl. 09:22
    Vis profil  
"Hvordan måler du dumhed?"

Dumhed er en faktor der afgør individdets kommunikationsevner, så længe det handler om et fora.. personen kan være knalddygtig til turboér, men kan man ikke læse indlægget pga. af stavefejl, kommer den persons dygtighed aldrig til udtryk.. desværre
- Jesper
..Så kører jeg Toyota igen.. hehe


Er bil-interesserede uintelligente?



Forum rating: Top 250
Fredag 01-05-2007 kl. 09:26
    Vis profil  
Ordet "klaphatte" eller rettere fænomenet er blevet mere og mere udbredt. Tidligere var en en klaphat en mindre inteligent person, I daer det vel bare en NAR.

Men grunden til at der kommer flere af slagsen tro jeg skyldes andre ting. Vores mentalitet er forandret meget. Idag er der ikke meget overksud til andre end én selv. Vi holder troligt på vores ret, og alle kan bare flytte sig for mig ! Møder det i trafikken hverdag. Alle er blevet en slags små hgåndlagere for deres eget sæt regler. Bliver da jænbligt fulgt hjem eller får fingeren fordi man har overhalet en, eller personen føler sig forudrettet pga min bil ellers kørsel.

Hvad angår vores sporg i offentligt forum er nok lidt det samme. Tidligere ( før internettet ) havde man jo en fysisk dialog med folk, man skulle se folk i øjnene for det man sagde. Idag sidder man skjult bag sin skærm, og kan være en helvedes karl. Det er jo såre simpelt at svine andre til og true med det ene eller andet.
Desværre har denne mentalitet også spret sig til den virkelige verden. Det er tilsyneladende blevet llivsnødvenligt at hævde sig selv konstant, enten iform af fysisk vold eller anden verbal overfaldelse. Idag kan man ikke få en på lampen nede i byen hvis man nu har suttet på den forkertes kæreste. Idag skal man slåes, sparkes og helst hoppe på ofrets hoved. Hvad fanden kommer det af ??

Men om grunden til at bil-interesserede er mere uinteligente skyldes ovenstående ved jeg ikke. Måske er holdining! " jeg har en smart hurtig bil, ergo har jeg flere rettigheder"
Men ofte afspejler vores bil vores sociale status, og har man en ældre/lille bil, skal nogle desværre hævde sig at de ihvert fald ikke er nogle små fattige klaphatte. Hvilket ofte bliver udtrykt som tilsvinelse af andre, som måske ikke har behovet for at hæve sig over standarden.

Måske er jeg bare sær, men det er mit billed at det her lille latterlige, jantelovs befængte, småborgelige frimærke at et land.

Sælg dog lortet til Tyskere og udvid hele skidtet til someerhus arealer. Så er der billige pilsner og biler til alle :)

Det kan da ikke være vores såkaldt velfærdsamfund vi holder af. Nu er det jo snart slut med børnehaver og hospitaler, da der ikke er råd til det. På trods af at vi betaler 60% i skat.. Hvad fanden sker der.

Pyhh det lettede. Smutter ud på landevejen og generer et par klaphatte
Med venlig hilsen

Søren Madsen


Er bil-interesserede uintelligente?



Forum rating: Top 5
Fredag 01-05-2007 kl. 09:28
    Vis profil  Vis bilprofil
Netop Jesper og uanset hvad man synes om givne personer herinde så tror jeg at man ofte vil opleve at man får et helt andet indtryk af selvsamme personer når man så møder dem IRL...

Herinde får man jo ikke 'hele pakken' og mangler både stemmeleje og ansigtsudtryk og ja, intelligens har ikke noget med stave-evner at gøre
     Blackline klarglas forlygter Carina E

Er bil-interesserede uintelligente?



Forum rating: Top 50
Fredag 01-05-2007 kl. 09:28
    Vis profil  Vis bilprofil
>> Jesper Sørensen

Rablende sindsyge og genialitet følger i mange tilfælde hinanden - men ikke nødvendigvis, så det kan godt være, at du bare er rablende sindsyg


Der findes 10 slags mennesker... Dem der forstår binære tal og dem der ikke gør...

Er bil-interesserede uintelligente?



Forum rating: Top 250
Fredag 01-05-2007 kl. 09:29
    Vis profil  
Fååårk.. Pisse trådløse tastatur.. Det staver af helvede til . Tror jeg flytter fingerne for hurtigt
Med venlig hilsen

Søren Madsen


Er bil-interesserede uintelligente?



Forum rating: Top 5
Fredag 01-05-2007 kl. 09:29
    Vis profil  
Søren jeg er helt enig i mange af de ting du skriver, dog vil jeg endnu ikke sælges til Tyskerne

Men desværre ja, vi er nok blevet et "kort-lunte" samfund.. vold er mere voldeligt, tålmodigheden er lavere og kravene højere..
- Jesper
..Så kører jeg Toyota igen.. hehe


Er bil-interesserede uintelligente?



Forum rating: Top 5
Fredag 01-05-2007 kl. 09:29
    Vis profil  Vis bilprofil
Nej Søren, det er fordi du er u-intelligent haha
     Blackline klarglas forlygter Carina E

Er bil-interesserede uintelligente?



Forum rating: Top 5
Fredag 01-05-2007 kl. 09:31
    Vis profil  Vis bilprofil
Hvis folks lunte er tilsvarende kortere IRL som den er herinde, så forstår jeg sq bedre hvorfor der er så meget meningsløs vold ude i samfundet
     Blackline klarglas forlygter Carina E

Er bil-interesserede uintelligente?



Forum rating: Top 5
Fredag 01-05-2007 kl. 09:31
    Vis profil  
hehe
- Jesper
..Så kører jeg Toyota igen.. hehe


Er bil-interesserede uintelligente?



Forum rating: Top 250
Fredag 01-05-2007 kl. 09:34
    Vis profil  
Har aldrig påstået jeg var intelligent Har et par skolelærer som til en hver tid vil møde op i rettet og vidne på det

Jeg er sgu ikke hellig over lille Danmark, syntes vi bliver røvrendt konstant. Og ærlig talt er jeg ved at være træt af vores mentaliet.

Har givet mine forældre en kæmpe skideballe for at døbe mig " Søren" Fandeme ikke særligt internationalt tænkt

Nå ok.. Om sommeren er her da meget dejligt
Med venlig hilsen

Søren Madsen


Er bil-interesserede uintelligente?



Forum rating: Top 5
Fredag 01-05-2007 kl. 09:38
    Vis profil  
..damerne er ok
- når de ikke er snobbede
- Jesper
..Så kører jeg Toyota igen.. hehe


Er bil-interesserede uintelligente?



Forum rating: Top 50
Fredag 01-05-2007 kl. 09:39
    Vis profil  Vis bilprofil
>> Søren Madsen

Du kan ændre dit navn her: https://www.personregistrering.dk/index.php?id=20

til f.eks. et internationalt klingende navn, som vil give opmærksomhed... F.eks. Abdulla Madsen
Der findes 10 slags mennesker... Dem der forstår binære tal og dem der ikke gør...

Er bil-interesserede uintelligente?



Forum rating: Top 25
Fredag 01-05-2007 kl. 09:55
    Vis profil  
Jeg ved godt, at man i 90% eller mere, ikke kan klandre folk for deres staveevner. Men derfor, er der stadig nogen, der ser det som et lille tegn på uintelligens, når det et indlæg er fyldt med stavefejl. Men korrekt, man kan være god til så meget andet, og man kan få et HELT andet indtryk af personen efter at have mødt vedkommende.
Jeg bemærker stavefejl lige med det samme, og jo, det irriterer mig da lidt, men jeg dømmer ingen på det - eller ser ned på folk, af den grund.
Nu også indehaver af vogn med 4 ringe på fronten!

Er bil-interesserede uintelligente?



Forum rating: Top 250
Fredag 01-05-2007 kl. 10:04
    Vis profil  
ved det... men når man nu engang er døbt Søren,. så bør man holde ved det. Ville føle det var pisse pinligt at skulle rundet til Venner, kunder ovs og præsentere mig som en anden.. Forfængelighed længe leve
Med venlig hilsen

Søren Madsen


Er bil-interesserede uintelligente?



Forum rating: Top 25
Fredag 01-05-2007 kl. 10:09
    Vis profil  
Hov - mente 90% af tilfældene. Resten må være dovenskab, som sikkert kunne rettes, hvis folk lige læste tingene igennem
Nu også indehaver af vogn med 4 ringe på fronten!

Er bil-interesserede uintelligente?



Forum rating: Top 5
Fredag 01-05-2007 kl. 10:09
    Vis profil  Vis bilprofil
Ja jeg er glad for at min mor fik ret da jeg skulle døbes, for min far ville have at jeg skulle døbes Brian
     Blackline klarglas forlygter Carina E

Er bil-interesserede uintelligente?



Forum rating: Top 250
Fredag 01-05-2007 kl. 10:12
    Vis profil  
Nu kommer der lige en lidt følsom en ! ! No offence !

Når vi nu har en Toyota klub som denne, hvor vi skamroser vores biler og er supert enige om at det er bare verdens bedste bil. Er det så ikke et eller andet sted et udtryk for at vi skal retfærdiggøre at vi har brugt sindsygt mange penge på en middelmådig bil ( afgiftens skyld )
Uanset hvor meget positivt vi kan skrive til hinaden om vores biler og hvor lidt de fejler og hvor ringe og fejlbefængte de flest andre mærker er.
Så skal jeg da være den første til at indrømme, at var afgiften ikke som den er, så kørte jeg sgu nok Audi eller BMW. Avensisen er su en dejlig bil, slet ikken noget der, men ville mindst følge mig lige så lykkelig hvis ikke mere bag rettet i en A6 3,0 TDI eller en 530 D. Er detsværre ret sikker på at de kører forrygende.

Så her bunder min teori ud i at i har fandens travl med at refærdiggøre vores valg af bil, da vi faktisk hellere ville have haft en anden.

Har en fæl fornemmelse om at klaphatten som føler sig generet på landevejen i bund og grund er misundelig på den bil der endet kørte ud foran ham eller overhalede ham.

Tager jeg meget fejl ?
Med venlig hilsen

Søren Madsen


Er bil-interesserede uintelligente?



Forum rating: Top 5
Fredag 01-05-2007 kl. 10:14
    Vis profil  Vis bilprofil
Det tror jeg ikke du gør.

Hvis økonomi var uden relevans så ville jeg have en hurtig Audi
     Blackline klarglas forlygter Carina E

Er bil-interesserede uintelligente?



Forum rating: Top 250
Fredag 01-05-2007 kl. 10:16
    Vis profil  
TAK for det Rene... Så er jeg da ikke den eneste Og når vi får vores lynhurtige Audytter, omdøber vi da bare forumet til Auto Extreme
Med venlig hilsen

Søren Madsen


Er bil-interesserede uintelligente?



Forum rating: Top 25
Fredag 01-05-2007 kl. 10:18
    Vis profil  
I mit tilfælde, ja. Jeg ville aldrig have en tysk bil, uanset afgifterne. Men måske en større Toyota eller en Lexus. Jeg er IKKE mere lykkelig bag rattet i ex. en BMW - har prøvet flere, og ærligt talt siger de mig ikke det halve af, hvad min gamle Celica gør.

Kald mig bare farvet, ensporet - det rager mig en høstblomst, jeg kører Toyota fordi jeg kan li´ det.

Mine forældre, som kunne køre Audi, Bmw eller whatever, hvis det var det de ville, kører også Toyota, fordi der er værdi for pengene, økonomi og driftssikkerhed. Ting som DE værdsætter. Hvorfor betale det dobbelte, afgifter eller ej, for noget der ikke kan mere? Eneste forskel er noget så banalt som udtrykket "prestige", som Audi eller BMW i mine øjne ikke er berretiget til. Det er et personligt defineret begreb, og dette er blot et udtryk for MIN mening.
Nu også indehaver af vogn med 4 ringe på fronten!

Er bil-interesserede uintelligente?



Forum rating: Top 5
Fredag 01-05-2007 kl. 10:18
    Vis profil  Vis bilprofil
Søren, vi er allerede igang

Er netop blevet ansat i et firma, der skal lave netop dét....
     Blackline klarglas forlygter Carina E

Er bil-interesserede uintelligente?



Forum rating: Top 5
Fredag 01-05-2007 kl. 10:23
    Vis profil  Vis bilprofil
Kasper:

Jeg synes problemet er at Toyota laver kedeligere og kedeligere biler.

Tiderne hvor der var turbo-MR2'ere, hurtige småbiler mm. er ovre.

I forhold til f.eks. VAG som stadig laver sjove biler, så er Toyota lidt for konservative og satser på det sikre.

Ja det er sikkert at køre Toyota, men siden år 2000 har der godt nok været langt mellem de sjove biler fra Toyo-fabrikkerne
     Blackline klarglas forlygter Carina E

Er bil-interesserede uintelligente?



Forum rating: Top 25
Fredag 01-05-2007 kl. 10:28
    Vis profil  
Der mangler nogle modeller her i DK, ja - men de kører jo rundt i Japan, så det er nok nærmere Toyota Dk du skal kaste din harme efter, fremfor mærket. Dernede kan stort set alle varianter fås som 4WD og med turbo - men ingen import hertil.
VAG laver NOGLE sjove biler, men synes sq de går helt i selvsving, når de får succes med noget af det. Se bare Vw´s blå instrumenter. Jo, det var flot, fedt og nyt da de kom med det - men nu har ALLE folkevogne det, og så er det sq ikke smart længere. Eller Seats design, de viste frem på "Salsa" konceptbilen. Altea, Leon, Toledo etc. - de ligner alle hinanden forfra. Det er da pæne biler, men lidt adspredelse måske?! Ellers synes jeg sq ikke, der er meget sjov i VAG. Skal der turbo, flere cylindre eller noget til, koster det spidsen af en rumraket, og det synes jeg ærligt talt ikke deres biler er værd, kvaliteten osv. taget i betragtning. Men igen; min holdning
Nu også indehaver af vogn med 4 ringe på fronten!

Er bil-interesserede uintelligente?



Forum rating: Top 5
Fredag 01-05-2007 kl. 10:33
    Vis profil  Vis bilprofil
Ja det er rigtigt de alle har blå instrumentering men hvorfor tror du alle andre sætter det i deres biler... det er da fordi de har ramt rigtigt og folket synes det ser godt ud.

Og at det koster kassen at få turbo, kompressor, DSG eller 4WD er måske rigtigt.. men det kan fåes.. og som Søren skrev.. hvis det ikke kostede 3 x prisen at få det sjove så var der sikkert også flere der ville købe det....

Men VAG brander sig på at har man penge kan man få... det kan man ikke hos Toyota.

At jeg vel reelt har en af de biler i Toyotas program der har flest kræfter er nærmst skræmmende at tænke på
     Blackline klarglas forlygter Carina E

Er bil-interesserede uintelligente?



Forum rating: Top 50
Fredag 01-05-2007 kl. 10:34
    Vis profil  Vis bilprofil
>> Kasper Sellebjerg

Folk der kører i Celica har en lille diller og en IQ under gennemsnittet... Øhhh hang on...
Der findes 10 slags mennesker... Dem der forstår binære tal og dem der ikke gør...

Er bil-interesserede uintelligente?



Forum rating: Top 5
Fredag 01-05-2007 kl. 10:35
    Vis profil  Vis bilprofil
Ja det må vi da konstatere udfra det indlæg og et kig på din bilprofil haha
     Blackline klarglas forlygter Carina E

Er bil-interesserede uintelligente?



Forum rating: Top 50
Fredag 01-05-2007 kl. 10:38
    Vis profil  Vis bilprofil
Og det var så det endegyldige bevis på at bil-interesserede er uintelligente
Der findes 10 slags mennesker... Dem der forstår binære tal og dem der ikke gør...

Er bil-interesserede uintelligente?



Forum rating: Top 25
Fredag 01-05-2007 kl. 10:39
    Vis profil  
Tja, jeg er i hvert fald udemærket tilfreds med det grønne lys, min bil er født med.

Og hvad man kan få hos Toyota er IGEN begrænset af, at det kun er i EU/DK det er sådan! Alle de sjove ting findes - i Japan.

Vw er overvurderet, tarvelig kvalitet til overpris - det er min mening om det Men vi er enige om, at det er et for ringe udvalg, Toyota fører sig her i landet.
Nu også indehaver af vogn med 4 ringe på fronten!

Er bil-interesserede uintelligente?



Forum rating: Top 5
Fredag 01-05-2007 kl. 10:43
    Vis profil  Vis bilprofil
At lancere Auris med en 1.6'er som største benzinmotor....

De skal altså tænke på at deres målgruppe på +60 år ikke er her for evigt og hvis de ikke snart fornyer sig så mister de sq de unge kunder

De unge gider altså ikke biler med acc.-tider på 11-12 sekunder

Eller ikke flertallet i hvert fald...
     Blackline klarglas forlygter Carina E

Er bil-interesserede uintelligente?



Forum rating: Top 250
Fredag 01-05-2007 kl. 10:44
    Vis profil  
Kasper: mit tilfælde, ja. Jeg ville aldrig have en tysk bil, uanset afgifterne. Men måske en større Toyota eller en Lexus

Du er jo lidt enig alligevel. Hvis ikke vi havde de 180% afgift,kørte du nok Lexus eller Camry.

Jeg kunne også leve med den nye Lexus GX450, syntes den bil er moster fed. Og Lexus kan nogle ting med Støj... Der er sgu bare ikke larm i sådan en fætter.
Og kunne da også tage en GX450H elbil bare for at være lidt grøn ved mijløet
Og sammenligne din gamle Celica med en A6 kan man jo heller ikke. A6 er et lækkert valg hvis man vil tranporteres komfortabelt og støjsvagt. Din Celica kunne jo sammenlignes med en S3 i stedet. Ville være mere fair.

Men nu var mit indlæg jo også taget udgangspunkt i en verden hvor jorden var lyserød og man kunne snakke med dyr og planter. I den virkelige sorte og afgiftbefængte verden er der nu en gang den lede afgift, så jeg holder mig nok til Toyota et stykke tid endnu.
Med venlig hilsen

Søren Madsen


Er bil-interesserede uintelligente?



Forum rating: Top 5
Fredag 01-05-2007 kl. 10:46
    Vis profil  Vis bilprofil
De fleste valg her i livet er jo truffet på baggrund af økonomi.

Tror verden ville se helt anderledes ud (men næppe bedre) hvis det ikke var sådan.
     Blackline klarglas forlygter Carina E

Er bil-interesserede uintelligente?



Forum rating: Top 25
Fredag 01-05-2007 kl. 10:49
    Vis profil  
Jamen, igen - det er jo kun i EU/DK, at Auris kun fås med op til 1.6 liters motor, og for så vidt er jeg enig i, at det er for ringe, at de ikke hiver de større modeller hertil.
Nu også indehaver af vogn med 4 ringe på fronten!

Er bil-interesserede uintelligente?



Forum rating: Top 5
Fredag 01-05-2007 kl. 10:51
    Vis profil  Vis bilprofil
Jeg så en test af en 1.8 i et dansk blad... ja hvor lamt er det lige når den ikke kommer til landet...

Men hvad er så den sjoveste Auris man kan få udenfor DK?

Snakker vi 4WD og/eller turbo eller hvad?

Eller er 1.8'eren topmodellen
     Blackline klarglas forlygter Carina E

Er bil-interesserede uintelligente?



Forum rating: Top 50
Fredag 01-05-2007 kl. 10:56
    Vis profil  Vis bilprofil
Ja, Toyotas modeludvalg er gabende kedeligt nu om dage.

Tænk hvis man måtte lege Gud hos Toyota i 24 timer. Ud på lageret, nappe en 1,8 VVT-i, en 6-trins, noget Corolla ophæng. Så hundser man med et ingeniørhold og inden frokost har man kernen til en 2 sæders centermotorvogn udfra standarddele. Et telefonopklad til Bertone i Italien og få dem slå et par streger på hjørnet af morgenavisen, og wupti! en lidt spændende model inden fyraften til en produktionspris lidt over en Corolla.

Nå, drømme må man vel...

Er bil-interesserede uintelligente?



Forum rating: Top 5
Fredag 01-05-2007 kl. 10:59
    Vis profil  Vis bilprofil
Bortset fra en for lille motor så lyder det spændende


     Blackline klarglas forlygter Carina E

Er bil-interesserede uintelligente?



Forum rating: Top 50
Fredag 01-05-2007 kl. 11:01
    Vis profil  Vis bilprofil
René, den er god nok til Lotus Men de har jo så også smidt en mølle på. Den glemte jeg.

Er bil-interesserede uintelligente?



Forum rating: Top 5
Fredag 01-05-2007 kl. 11:03
    Vis profil  Vis bilprofil
Var det ikke en VVTL-i ?

Ok, kan godt være jeg husker forkert....
     Blackline klarglas forlygter Carina E

Er bil-interesserede uintelligente?



Forum rating: Top 25
Fredag 01-05-2007 kl. 11:03
    Vis profil  
Der er ikke mølle på. Men den findes med kompressor.
Nu også indehaver af vogn med 4 ringe på fronten!

Er bil-interesserede uintelligente?



Forum rating: Top 5
Fredag 01-05-2007 kl. 11:05
    Vis profil  Vis bilprofil
I TopGear havde den omkring 190HK, så det må have været en VVTL-i hvis det kun har været sug.
     Blackline klarglas forlygter Carina E

Er bil-interesserede uintelligente?



Forum rating: Top 25
Fredag 01-05-2007 kl. 11:11
    Vis profil  
Korrekt, men der er lavet en vildere udgave med kompressor

http://toyota.jp/auris/dynamism/engin/index.html

Mit japanske er ikke så stærkt, men tilsyneladende er 1.8 med 136 heste det største derned pt. Også med 4WD. Men mig bekendt, havde de lavet en selvstændig model på basis af Auris, der skulle være mere sportslig, nemlig Blade:
http://toyota.jp/blade/dynamism/engin/index.html

Nu er mit japanske ikke så godt, men så vidt jeg kan se, fås den med 2.4 VVT-I motoren, der i Avensis yder 163 heste.

Nu også indehaver af vogn med 4 ringe på fronten!

Er bil-interesserede uintelligente?



Forum rating: Top 50
Fredag 01-05-2007 kl. 11:12
    Vis profil  Vis bilprofil
Nu vil jeg nødigt gøre mig super klog på japansk, men det ser ud til at det med meget få undtagelser er muligt at få hele modelprogrammet med 4WD... Incl. Auris, Avensis og Vitz (som hedder Yaris i europa)...

http://toyota.jp/carlineup/name.html

Der findes 10 slags mennesker... Dem der forstår binære tal og dem der ikke gør...

Er bil-interesserede uintelligente?



Forum rating: Top 250
Fredag 01-05-2007 kl. 15:50
    Vis profil  
Kig lidt på www.Toyota.com Så kan du se hvad vi IKKE får her.. Sjovt nok kan en RAV4 ikke fåes med diesel i USA med til gengæld med en 3.5-liter DOHC 24-valve SFI Dual VVT-i V6
269 hp @ 6200 rpm/246 lb.-ft. @ 4700 rpm

Kunne da være sjovt.

Eller en Tundra med en 5,7 L V8 med 381 HK...

Damm
Med venlig hilsen

Søren Madsen


Er bil-interesserede uintelligente?



Forum rating: Top 25
Fredag 01-05-2007 kl. 18:54
    Vis profil  Vis bilprofil
Jeg har nu på fornemmelsen, at udbudet af "spændende" biler i EU, generelt bliver mindre, når/hvis det indføres, at biler gennemsnitlig kun må udlede 120gram CO2 pr. km.
Jeg ved ikke, om det bliver gennemsnittet pr. solgt bil, eller gennemsnittet for alle modellerne, bilfabrikanten sælger!
Bliver det pr. solgt bil, kan det vel tænkes, at der kun kan sælges en benzinsluger, for hver gang, der sælges eksempelvis 10 øko-biler!!
Bliver det så for EU generelt, kommer der ikke mange interessante biler, her op nordpå længere!!
Signatur fri zone

Er bil-interesserede uintelligente?



Forum rating: Top 250
Fredag 01-05-2007 kl. 22:01
    Vis profil  
Som verkforer hos toyota og vag i mange aar har jeg desverre
maattet konstatere a t mange fejl i reklamationer laa ca 1, halv meter bag rattet
Ham med ringene for an paa bilen fra Jels har jeg kun gode erfaringer med
Rene jeg vil give deg ret, vi er alle intusiaster og hvores bil er den bedste
Det var det samme da jeg korte LADA


Er bil-interesserede uintelligente?



Forum rating: Top 100
Fredag 01-05-2007 kl. 23:02
    Vis profil  Vis bilprofil
ja man kan jo sige måske laver VAG koncernen sjovere biler end Toyota men Toyota holder bedre men jeg har sgu også kunne mærke et kæmpe skift efter jeg har fået min Corolla efter næsten 1 år at ha kørt Volvo V50 T5 (skolekørsel) 2,5 turbo 220 HK dejlig bil og til en Corolla 1,3 GLS med 75 HK der er sgu forskel også dejlig bil

Er bil-interesserede uintelligente?



Forum rating: Top 25
Fredag 01-05-2007 kl. 23:49
    Vis profil  
Takker, Calle Og bare rolig, har også stadig en vogn med drage på fronten!

Og igen, Christian, det er kun her i Eu, at VAG lavere sjovere biler
Nu også indehaver af vogn med 4 ringe på fronten!

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg