Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
Biler - mekanik  :  Om reparation, virkemåde, tuning mm.

LAkering af Celica at180



Søndag 24-06-2007 kl. 23:28
Det var meningen, at min grå celica AT180 skulle ha´ en hellakering, men nu viser det sig, at ham maleren som jegh ar været i kontakt med, forlanger endnu flere penge - selv om vi havde aftalt en fast pris på 12.000 kr.

Grunden til at han ville hæve prisen, var at jeg også skulle ha´ monteret et carcept skørtesæt med lidt buler hist og pist - samt spartlet diverse steder ud mht skørtesættet. Og nu siger han, at det ville tage omkring 2 måneder med den slags arbejde, og at han har haft dårlige erfaringer med sådan noget før. Jeg tilbød ham så, at jeg selv kunne montere skørtesættet, men det ville han ikke snakke om. Han ville dog gerne male bilen for 12.000 - skørterne, men det er jo ligesom at blive bollet i røven vil jeg mene (ikke fordi jeg har prøvet det), dog taget i betragtning af den endelige aftale til at starte med.

Nu er det så, at jeg står med 12.000kr og ikke rigtig ved hvad jeg skal gøre med dem. Nogen der evt. kender til en dygtig maler på djursland som er fornuftig og til at snakke med, eller hvad synes I? Jeg er på bar bund ..

Mvh
René

LAkering af Celica at180



Forum rating: Top 5
Mandag 25-06-2007 kl. 06:46
    Vis profil  
Det er fair nok han vil have flere penge såfremt han skal bøvle med at montere og spartle skørtesæt.. og ja, de fleste har MEGET dårlige erfaringer med alt hvad der ikke er org. 80% af alt uorg. styling passer ad h til!

Men prøv at aftal at du montere, spartler og sliber og iøvrigt aldrig vil stille ham til ansvar for at det flækker i løbet af vinteren..
- Jesper
..Nu med MegaSquirt på vej :)


LAkering af Celica at180



Forum rating: Top 25
Mandag 25-06-2007 kl. 07:23
    Vis profil  
Det er logisk nok maleren vil have flere penge når han skal lave mere
Diesel er kun for folk der ikke har råd til benzin

LAkering af Celica at180



Mandag 25-06-2007 kl. 13:30
Det var jo ikke fordi han skulle lave mere, for slutprisen var inkl. montering og spartling af skørtesæt. Og så fik han bilen - og pludselig var han ikke interesseret mere ..

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg