Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
Biler - mekanik  :  Om reparation, virkemåde, tuning mm.

Avensis 2,0 D-4D 126 HK problembarn..



Forum rating: Top 250
Fredag 17-08-2007 kl. 09:57
    Vis profil  
Hey gutter.

Lige en update på min fine Avensis.. Syntes efterhånden jeg har oplevet en del problemer og tænkte om andre har prøvet noget ligende.

1: Slange til intercooler fløj af.. skete 3 gange, indtil Toyota opfandt en ny bespænding som kunne holde.. Der er fandeme ikke meget ryk i en 2,0 NON turbo ,skal jeg hilse at sige. Kunne lige slæbe sig op på "fejebakken"

2: Elektrisk fejl forsaget af sod og kondensvand i slanger mellern føler og partikkelfilter. Hvilket resulterede i af jeg fik motorstop og alle lamperne lyste som et juletræ.. Ingen speederrespons, så ud i rabatten Godt man har Toyota Eurocare...

3: Olieforbrug, den æder ca 3 litter mellem hver service ( 15000 km) Toyota syntes selv det er for meget, men ikke nok til en ny kværn.

4: Mister vand, kølervæsken sptrøjtes ud over motorrummet, de kan ikke forklare hvro det kommer fra, men den bruger ca 2 litter vand på en tuyr til Middelfart fra Holstrbro ( ved alm kørsel)

Det var lige hovedpunkterne.. Ud over det er jeg nu ret glad for den.. Den kører som en drøm. Og fejlene bliver jo rettet hen af vejen som de finder ud af hvad de skal gøre ved det.

Nogen der har input ??

PS: Skla lige siges at den er fra November og har kørt 67.000 nu, kører som sælger i DK og resten af Europa. Kører den ret frsik, men pæn kørsel, ingen hjulspænd, irolig kørsel ved kold motor.. Faktisk ingen bykørsel. Ligger meget på motorvejene og hvor den somregel ligger på 150 km/t og når det er unden for DK, går det nok en del hurtigere.

Så det ikke fordi den er kørt tam, eller for meget morfar kørsel.
Med venlig hilsen

Søren Madsen


Avensis 2,0 D-4D 126 HK problembarn..



Forum rating: Top 5
Fredag 17-08-2007 kl. 10:03
    Vis profil  
.. damn vi har faktisk næsten en her der er mere uheldig en Roberto!!

Det var dog vildt hvad den fejler.. det havde jeg nok ikke fundet mig i
- Jesper
..testaRolla..


Avensis 2,0 D-4D 126 HK problembarn..



Forum rating: Top 500+
Fredag 17-08-2007 kl. 21:49
    Vis profil  
Hej, Har selv en magen til som har kørt 33.000 på 7 måneder. Jeg har selv haft et indlæg her på sitet, da to indsprøjtningsdysere stod af. Det er det primære problem jeg har haft. Min bruger ikke olie dvs. max. en 1/4 l. mellem service, og jeg kører også meget motorvej samt lidt i Tyskland. Mht. til olieforbrug har jeg et lille råd som kan hjælpe; Inden første service påfyldte jeg tit en sjat olie til topmærket på oliepinden. Inden længe var niveauet faldet til midt mellem de to mærker på pinden. Da bilen så kom fra service lå oliestanden faktisk mellem de to streger. Jeg har læst flere steder på nettet, at korrekt oliestand langtfra altid er ved max. Jeg formoder derfor, at korrekt olistand på bilen skal være mellem de to streger, uden at jeg af den grund har spurgt Toyota. Jeg har så fulgt oliestanden fra forrige service og til nu og har først efter ca. 14000 km. efterfyldt en 1/4 l. primært pga. en ferietur til udlandet samt at niveauet var faldet meget lidt. Måske dit olieproblem kan skyldes omstående???? Ihvertfald må man tro at problemet med sod i slangerne skulle have noget med olieforbruget at gøre. Yderligere omkring min erfaring; Jeg har flere gange forelagt værkstedet, at acceleration i specielt 2. gear kan føles som motoren kører med nedsat trækkraft for pludseligt, at få flere kræfter. Dette sker oftest ved ca. 2600 omdr. Indtil man når dette omdrejningstal føles det som motoren "fedter" lidt og ikke rigtigt kan komme fremad. Dette må ikke sammenlignes med turbotøven. På ferieturen oplevede jeg desuden at den ikke rigtigt ville trække i 4. gear under ca. 2200 omdr. Men efter vi er kommet hjem synes jeg ikke der har været noget. Jeg kunne dog godt tænke mig, at du Søren, præciserede om problemerne har været der siden bilen var ny eller om de kommet løbende??? Én anden ting jeg gerne vil vide er; Har du haft problemer med skæve skiver og kører du på første sæt endnu?? Du skriver at det var "hovedpunkterne". Hvad med de øvrige?? Generelt til bilen. Det er den første Toyota jeg ejer (efter bl.a. tox307), og jeg IKKE 112% tilfreds. Jeg synes der har været for mange småting (vindstøj som ikke er løst, dårligt tilpasset førerdør, indsprøjtningsdysere, en del knirken fra kabinen, rystelser i rattet m.v.). Bilen kører uden tvivl som en drøm, men pålideligheden er jeg ikke 112% overbevist om.

Avensis 2,0 D-4D 126 HK problembarn..



Forum rating: Top 5
Fredag 17-08-2007 kl. 23:30
    Vis profil  Vis bilprofil
Ja min 177HK Diesel har en softwarefejlagtig ting så den ikke kan starte / køre i tomgang og airbaggen kunne ikke slås fra da jeg fik bilen...

Oh nå ja, så var det et par gevindhuller i skærmkasserne man havde glemt at lukke da man fjernede selerne, så der kunne så vand ind 4 mdr. inden man fandt ud af at man havde glemt at stoppe dem til

112% i orden tror jeg ikke det er, men har heldigvis langt fra haft de problemer som I har
     Ultimate komponentsæt

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg