Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
Biler - styling  :  Om styling, ekstraudstyr mm.

Bi xenon, der ikke vil blænde ned



Forum rating: Top 500
Søndag 28-10-2007 kl. 00:37
    Vis profil  
købte et bi xenon sæt til min colt igår, og har monteret det her i eftermiddag.. det er ganske enkelt.. og for det hele monteret og fast gjort.. så kom tidspunket hvor træet sku tændes, og jeg sku stråle som en sol, det gjorde jeg også for det tænte som det sku.. jeg prøvede så at blænde op og det virkede også fint ... men så ville jeg blænde ned igen, og det ville det simpelt hen ikke.. sys jeg har tjekket og dobbelt tjekket det hele, stel forbindelser og det hele.. er kommet frem til at det må være den lille sorte boks, som følger med kittet der styre kort og lang lys, der ikke virker.... er der noge der har prøvet noget ligende????
_________________


Bi xenon, der ikke vil blænde ned



Forum rating: Top 5
Søndag 28-10-2007 kl. 00:46
    Vis profil  Vis bilprofil
Er der ikke separat ballast til hver side af bilen? Normalt går det 3benede stik der normalt går i pæren, ind i en box og dem plejer der at være 2 af. En til hvert side..,
     Nøglering af glas med rødt lys

Bi xenon, der ikke vil blænde ned



Forum rating: Top 500
Søndag 28-10-2007 kl. 10:53
    Vis profil  
der er balaster to stk, en til hver side, men der er kun en box til at styre lang og kort lys, der går så to sæt ledninger ud, et sæt til hver side, så det tror jeg er som det skal være... man kan godt få pærene til at blænde op og ned, hvis man vender stikket en halv omgang, altså bytter rundt på plus og minus, så pærene fejler vist ikke noget..

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg