Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
Biler - mekanik  :  Om reparation, virkemåde, tuning mm.

Varmeapparat i corolla E10



Forum rating: Top 500
Tirsdag 20-11-2007 kl. 17:06
    Vis profil  
Jeg har et lille problem. Jeg har haft min bil holdene på en parkeringsplads en lørdag nat, og da jeg så kom ud til den søndag formiddag, lugtede den fælt, meget fælt af urin (PIS). Efter en meget grundig vask, og rengøring over det hele, var luften næsten væk, men efter lidt tid, 3 uger ca. er der begyndt at komme en meget fæl luft af pis ud af varmespparatet, lidt i perioder, så kommer der lige en dunst af lugten, og andre gange er der ikke noget. Nogle der ved hvordan varmeapparatet er bygget op i sådan en corolla og hvad jeg evt. kan gøre for at den lugt forsvinder, da det er meget ubehageligt at lugte til specielt nu hvor det er så koldt at man er nødt til at have varmen på fuld drøn.

På forhånd tak.

Varmeapparat i corolla E10



Forum rating: Top 10
Tirsdag 20-11-2007 kl. 17:49
    Vis profil  
Køre du med pollenfilter...? Det skulle ikke kunne komme vand i det... men det kan jo være der er nogle der har spulet på det...

/bm
Nu med min første Toyota diesel bil...

Varmeapparat i corolla E10



Forum rating: Top 500
Tirsdag 20-11-2007 kl. 18:16
    Vis profil  
Jeg aner ikke om det sidder i standard, men det tror jeg ikke det gør, for der kan da komme nogle rimelig store blade ind gennem varmekanalerne en gang imellem.

Det kunne bare være der var nogle der vidste hvad man kunne gøre for at få den lugt væk. og om man kan rense systemet på en eller anden måde.

Varmeapparat i corolla E10



Forum rating: Top 250
Tirsdag 20-11-2007 kl. 18:55
    Vis profil  
Man kan få noget til at sprøjte ind på varmelegmet på dåse, som tager mug og grim lugt i varme apparatet. Du kan sprøjte det ind gennem varmekanalerne. Du kan også tage hanskerummet ud, og tage kassen ud som varmeblæseren sidder i. sidder lige bag hanskerummet. Den er rimelig til at få ud. Så kan du kigge lige ind på varmeapparatet og se om der sidder noget på det.

Hvis varmelegmet skal skiftes er det en mindre sjov opgave. for det er meget bøvlet!
Mikael

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg