Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
In Car Entertainment  :  Om autostereo, navigation, DVD, montering mm.

Guide til montering af anlæg



Lørdag 24-11-2007 kl. 16:26
Jeg søger en guide til hvordan jeg får monteret anlæg i bilen. Jeg ved lidt om det i forvejen men ikke nok til at jeg vil gribe mig ud i at forsøge at montere anlæg i rolla´en.

på forhånd tak!

Guide til montering af anlæg



Forum rating: Top 25
Søndag 25-11-2007 kl. 11:28
    Vis profil  Vis bilprofil
det er jo lidt et vidt begreb når du skriver anlæg... for bedre hjælp vil det være en fordel at vide om det er basser, højt, eller bare en heatunit der er snak om


Nu med 2 Toyotaer

Guide til montering af anlæg



Forum rating: Top 250
Søndag 25-11-2007 kl. 22:51
    Vis profil  Vis bilprofil
jammen vis det er heatunit så er der lavet iso stik vis ikke de passer sammen.. det er alt efter alder på din rolla. men ellers så er det ude i noget med at måle sig frem hva der er minus, konstant strøm, tændnings strøm, hva for en som sender sinal aftsted til evt. forstærker, hvis der er strøm styret antene som køre op når radioen tænder, også selvfølig højtaler ledningerne.. men det er ikke nemt at foklar noget ud fra det bare er en corolla, hvor gammel er den og hva skal der i..

Guide til montering af anlæg



Søndag 25-11-2007 kl. 23:12
Ja det kan du selvfølgelig have ret i. Jeg var måske lidt hurtig til at få oprettet et indlæg.
Hu er allerede sat i. Det består af en sub, 2 forstærkere(en til sub og en til højttalere) og 4 højttalere som er monteret.

Så vidt jeg har forstået skal jeg trække en ledning fra batteri til forstærker i venstre side af bilen. På den ledning skal der sættes en sikring ca 20 ca fra batteriet(60A ok?). I modsatte side af bilen skal alt ledning med lyd løbe frem og tilbage. + fra batteri til forstærker og - eller er det gnd som skal sættes på noget metal kassoseri? forbind højttalere til forstærker udgang og forbind hu til forstærker indgang. Er der ikke noget i den stil?



Guide til montering af anlæg



Søndag 25-11-2007 kl. 23:14
Det er en corolla dx fra 85.

Guide til montering af anlæg



Forum rating: Top 250
Torsdag 07-12-2007 kl. 16:33
    Vis profil  
det er fuldstændig korrekt og den bil er den nemmeste bil iverden at gøre det i... husk at stel ledning MAX må være 0.5 m lang.
og sikringen så tæt på batteriet som muligt. og først sætte selve sikringen i holderne når du er HELT færdig med al monteringen.
Indomitable

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg