Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
Offtopic  :  Snak om alt mellem himmel og jord

UndergroundGames.dk



Tirsdag 18-12-2007 kl. 22:03
kære Toyota Extreme Brugere,

Jeg er i gang med at etablere en hjemmeside der omhandler spilanmeldelser, og jeg tænkte på at der nok var en del gamere iblandt jer herinde og ville vide hvad I synes om UndergroundGames.dk - en side som en kammeret og jeg er i gang med! Idéen bag siden er som følgende:

Ofte er det sådan at de store anmeldersider/blade giver gode karakterer til spil, hvis der har været meget hype omkring dem, eller hvis udgiveren har postet mange penge i reklamer. Desuden er originalitet og fantasi nærmest en dårlig ting ifølge kendte spilsider, da de giver de bedste karakterer til spil, der ikke forsøger på noget nyt, men bare slider endnu mere på de brugte stier.

Vi vil på siden, både kigge på om de store titler nu også fortjener deres overstrømmende ros, samt forsøge at fremhæve nogle knapt så mainstream titler, som ofte tilbyder så meget mere.

Det skal siges at siden stadig er under udvikling, og at vi er helt nye på feltet, men vi tager det hele som en oplevelse, det er trods alt sjovt for os at lave en side med vores store lidenskab; nemlig spil!

En anden ting er, at vi netop nu søger anmeldere med speciale i Xbox 360 og Wii, samt skribenter for nyhedssektionen, så hvis det er noget for dig, så send os en mail med netop din anmeldese af et spil du har, og som ikke allerede er blevet anmeldt på siden; de eneste krav vi stiller ar at anmeldelsen indeholder din ærlige mening af spillet, at den er velformuleret (dsv uden stavefejl mm) og at den er er på 3000 tegn eller mere. Hvis det lyder som noget for dig, så send os en mail på: email@amunium.dk

ps: Håber ikke det gør noget med lidt gratis reklame - om ikke andet: undskyld :)

Tjek forbi www.UndergroundGames.dk

(En anden ting er at jeg ikke kan huske mit brugernummer, så jeg kan ikke logge ind, hvad skal jeg gøre?)

UndergroundGames.dk



Forum rating: Top 5
Tirsdag 18-12-2007 kl. 22:05
    Vis profil  Vis bilprofil
Som svar på det sidste spørgsmål
http://www.toyotaextreme.dk/glempass.asp
     K&N Power Blanket

UndergroundGames.dk



Forum rating: Top 500+
Torsdag 20-12-2007 kl. 17:05
    Vis profil  
Tak for hjælpen, så er min profil oppe igrn :D
Still ill, baby!

UndergroundGames.dk



Forum rating: Top 500+
Fredag 02-01-2008 kl. 18:38
    Vis profil  
Slet ingen med lidt ris/ros? :/
UndergroundGames.dk

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg