Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
Biler - mekanik  :  Om reparation, virkemåde, tuning mm.

Tyskere og franskmænd bedre end japanere!?



Onsdag 19-12-2007 kl. 09:45
Det ser ud til den nyeste fejlstatistik fra ADAC at japanerne, herunder Toyota er presset af tyskerne, men også en enkelt franskmand (Renault Modus placeres som 3 og Yaris som 6!). Er en A4 virkelig bedre end en Avensis (har selv en T25'r)? Vil sige at jeg har prøvet at eje begge og synes bestemt ikke en A4 er bedre end en Avensis, dog med mere snopeffekt i Audien (og så selvfølgelig S4 og RS4) ta' en kigger i nedenstående tal.

http://www.bilpriser.dk/news.do?newsid=1866
http://bilpriser.dk/bil-analyser/pdf/ADAC_fejlstatistik_2007.pdf

Tyskere og franskmænd bedre end japanere!?



Forum rating: Top 5
Onsdag 19-12-2007 kl. 09:55
    Vis profil  
Tja.. tallene taler jo for sig selv.. de er umiddelbart ufravigelige..
Og slet ingen tvivl om at BMW er en gedign bil.

Men nu er tallene jo for vejhjælp.. så er det dem der bryder sammen og ikke har behov for vejhjælp, men bare værkstedsbesøg.. og så ser listen aldeles anderledes ud.. så er Toyota i top, med færrest fejl.
Det samme gør sig gældene for fejl ved syn.
- Jesper
..testaRolla..


Tyskere og franskmænd bedre end japanere!?



Onsdag 19-12-2007 kl. 12:15
Personligt ligger jeg stor vægt at jeg kan komme fra A-B uden bøvl, men det er selvfølgelig også irriterende med en masse småfejl uden det giver direkte driftsproblemer... Det har man ikke i en Toyota

Tyskere og franskmænd bedre end japanere!?



Forum rating: Top 25
Onsdag 19-12-2007 kl. 12:18
    Vis profil  
Toyota Præsident undskyldte offentligt for nogen tid siden, de havde haft for meget fokus på at blive "store", og havde nedprioriteret kvaliteten. Det er nok det, vi ser resultatet af nu Det er sq en om´er.
Nu snart med TO Toyota´er igen!

Tyskere og franskmænd bedre end japanere!?



Onsdag 19-12-2007 kl. 13:25
Ingen tvivl om at Toyota har haft nogle upsere de seneste år, men det er spørgsmålet om de andre bilfabrikanter ikke er ved at nå samme niveau som Toyota, eller måske bedre?! - Toyota har bl.a. opfundet TQM princippet hvilket bliver brugt overalt inden for moderne fabrikation af både biler, termostater mv...

Jeg tror inden for overskuelig tid vil de fleste bilfabrikanter producere biler i ensartet kvalitet, og endda levere samme service som Toyota gør pt. For mig er noget af det der gør Toyota til et bedre mærke end andre mærker, at de er pålidelige og man altid får en god service på værkstedet, men hvis nu det bliver "almindelig" for alle andre bilmærker, hvad er så det specielle ved Toyota?

Hvad gør at I vælger Toyota fremfor VW, Ford, Mazda, Honda, Kia mv....???

Tyskere og franskmænd bedre end japanere!?



Forum rating: Top 5
Onsdag 19-12-2007 kl. 13:44
    Vis profil  
Kasper har helt ret der, men på trods af det har de stadig den største tilfredshed blandt kunderne, målt på service og imødekommenhed og driftsiikkerhed.

Jeg vælger nok Toyota/Lexus nogle år frem endnu, men når det kommer til st.car/familie. er Avensis for dyr og upraktisk, så hellere Ny Mondeo, det er altså bare en formidabel familie container og især deres SMax.

Desuden synes jeg ikke at jeg brænder for at skrue i de moderne Toyotaer (+2003), men det er nok bar mig der hænger i bremserne ;)


- Jesper
..testaRolla..


 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg