Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
Biler - mekanik  :  Om reparation, virkemåde, tuning mm.

Bagpotte



Mandag 14-01-2008 kl. 22:05
Hej har lige monteret en "racer" bagpot med fri gennemgang og isolering rundt om, den larmer af helvede til men det er der jo nok ikke noget at gøre ved,men så er mit spørgsmål , jeg synes jeg har fået bedre speederrespons, er det indbildning eller kan der være noget om snakken, bilen er en corolla 1,6 fra 96, med 4afe motor.

Bagpotte



Tirsdag 15-01-2008 kl. 17:52
Da bilen er med Kat, så tror jeg sku ikke du har fået så bedre en speederrespons at det er noget du kan mærke. Mange uerfarne bilejer siger jo også at bilen bliver hurtigere fra 0-100 ved montering af anden potte og andet filter. Det er jo også ren indbildning medmindre filtet har været stoppet og bagpotten har været faldet sammen

Bagpotte



Tirsdag 15-01-2008 kl. 22:47
Ha ha ja tak det ved jeg, men er ret sikke på at bagpotten var faldet sammen.

Bagpotte



Forum rating: Top 500
Torsdag 17-01-2008 kl. 21:12
    Vis profil  
her i Nord-Norge hvor det er ganske kaldt har jeg faktisk kjent at bilen er blitt kvikkere med luftfilter (forøvrig er min bil den som er i "prosjektet med luftfilter" her på TE).

Men dette er nok kanskje mest pga kulden? Altså at det er plass til mer oksygen pr. volumenhet når det er kaldere, og at motoren da får mere luft enn ved en varm dag?
En dag skulle de få smake, de trolla.
Da monterer han rakettmotor i sin Corolla!


Bagpotte



Torsdag 17-01-2008 kl. 22:14
Læste en test om en Honda VTEC motor i en bil Der gav det faktisk flest HK at køre åben filter direkte på spjældet end at køre med rør ud til kofangeren for at få koldluft. Begge tests blev dog lavet på rullefelt, så der har nok ik været meget kold luft at hente.

Men ja motoren for mere luft på en kold dag. Og det ses da også at folk måler deres bil. Montere udstødning og luftfilter og for den målt igen med samme styring. Nogle hiver sku 10 hk på sådan en tur...

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg