Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
Biler - mekanik  :  Om reparation, virkemåde, tuning mm.

Corolla hoster og hugger.....



Forum rating: Top 500+
Søndag 27-01-2008 kl. 01:57
    Vis profil  
Hej folkens, nu skete det der ikke måtte ske! nu er der bøvl med min toyota, men tænkte om I gad komme med et par hjælpende råd.

I aftes var jeg ude og køre i min Corolla 1,3 XL 75hk fra 88'

efter 25km landevejskørsel er jeg næsten nået hjem. men da jeg undervej må holde stille i forskellige kryds, begynder bilen/motoren at hugge og gå meget lavt i tomgang og er svær at sætte i gang og accelerere.

Da jeg så holder stille på en tankstation og ruller vinduet ned for at høre efter mislyde, begynder den at hugge og hoste, som om den var iskold, men den er jo "middelvarm" efter 25km landevejskørsel.

Derefter skyndte jeg at køre den helt hjem, for derefter at prøve at slukke helt og så tænde igen. først vil selv motoren ikke starte, men i 3. forsøg lykkedes det med nød og næppe at holde den i tomgang, men den lyder som om den er ved at kvæles eller lign. og den begynder at lugte mærkeligt.....

da både olie, vand og benzin skulle være i orden og kl. er 01 og det er bælgmørkt orker jeg ikke at se nærmere på motoren, men vil prøve at sove på det til imorgen tidlig.

Er der nogen herinde der har nogle bud på hva der kan være galt?? har aldrig været udefor den slags før (med den her bil)

Er ikke i humør til at høre salgtaler om koreabiler eller andet godt fra havet.....

På forhånd tak og go' søndag

Corolla hoster og hugger.....



Forum rating: Top 50
Søndag 27-01-2008 kl. 04:29
    Vis profil  Vis bilprofil
Det lyder lidt som et karburator problem. de er i hvert fald ikke for gode på den model.

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg