Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
Biler - mekanik  :  Om reparation, virkemåde, tuning mm.

4agze trækaksler på sænket e10 - problem?



Forum rating: Top 500+
Tirsdag 20-05-2008 kl. 16:38
    Vis profil  
Jeg har en corolla e10 hatchback fra 1994 med en 4agze motor, gearkasse og trækaksler.. Jeg har hørt en lille fugl synge om at netop min ikke må være sænket for meget hvis man kører med 4agze gearkasse og trækaksler, noget med at akslerne skal kunne give sig lige ud og ind af gearkassen.. Kunne godt tænke mig at få dette af- eller bekræftet, står nemlig selv med defekte trækakler og vil helst ikke smide nogle andre aksler på hvis det skader akslerne at bilen er for meget sænket.. Håber nogle kender nogle svar..

Mvh Kasper Nielsen

4agze trækaksler på sænket e10 - problem?



Forum rating: Top 5
Tirsdag 20-05-2008 kl. 16:39
    Vis profil  
uanset hvor meget/lidt du sænker den skal de jo kunne være der, så hvis de ikke kan være der fordi du sænker den for meget, kan de heller ikke være der hvis du ikke gør, da hjulene jo ofte er oppe i skærmkassen hvis du passere fartbump
- Jesper
..ISbilen er landet.. Lexus IS300..


4agze trækaksler på sænket e10 - problem?



Forum rating: Top 500+
Tirsdag 20-05-2008 kl. 16:49
    Vis profil  
Akslerne kan nemt være der, det er såmen ikke det.. har bare hørt det er skadeligt for corolla e10 som min som kører med 4agze trækaksler hvis den er sænket for meget, netop fordi trækaksler så ikke kan give sig lidt ud og ind af gearkassen..

Vil bare gerne ha fundet ud af om det er skadeligt for trækaklserne at bilen er sænket når man har 4agze trækaksler og gearkasse...?

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg