Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce






 
Biler - mekanik  :  Om reparation, virkemåde, tuning mm.

Hjælp omkring corolla gt :)



Forum rating: Top 500
Mandag 26-05-2008 kl. 20:21
    Vis profil  
Ja, er bare blevet pisse varm på såen en rolla. Har selv en 1,3 XL ``89 corolla nu, men kunne godt tænke mig noget mere spark, og efter som gt'eren er nemmere at få fat på i forhold til gti'en, så må jeg jo "nøjes" !

Men hvad skal jeg se efter ? Planen er at finde et gammelt "lig" og bygge den op fra bunden. Både fordi jeg kan spare penge på det (lidt der den ligger!), og så er jeg sikker på det er i orden+ jeg syntes godt om det

Mht. rust, er det intet problem, særligt fordi jeg selv har lavet det på min nuværende (det må squda være meget de samme steder!).

Men hvad skal jeg se efter ved motoren?
Hvad kan man gøre for at kæle for motoren, altså tænker på hvad jeg skal gøre for at få den i topform igen?
Og er der andet (gearkasse, bremser mm.) jeg skal være obs på?

Ved det var mange ting, men ved os i har forstand på det ! haha

Hjælp omkring corolla gt :)



Forum rating: Top 500
Mandag 26-05-2008 kl. 20:27
    Vis profil  
lidt tænkt på den her

http://www.dba.dk/asp/soegning/detail.asp?annonceid=54655690

Hjælp omkring corolla gt :)



Forum rating: Top 5
Mandag 26-05-2008 kl. 21:43
    Vis profil  Vis bilprofil
Den ville jeg ikke turde købe.. Bare den måde motorgangen beskrives på, det kan være en bagatel men det kan osse koste bunken at lave.


Hvis jeg var dig, så ville jeg kaste 10-15K mere i puljen og gå efter en med syn eller enda en nysynet.
Mvh Knudsen

Hjælp omkring corolla gt :)



Forum rating: Top 500
Mandag 26-05-2008 kl. 21:48
    Vis profil  
joo, men er næsten villig til at tage chancen! hehe, for vil squ gerne bygge fra bunden, i stedet for at tage noget færdigtlavet

Hjælp omkring corolla gt :)



Forum rating: Top 50
Mandag 26-05-2008 kl. 21:55
    Vis profil  Vis bilprofil
Sådan læste jeg også dit oprindelige indlæg. Og skulle motoren være færdig (den har kørt over 300 kkm), så koster en nyere brugt altså ikke en bondegård.

Du har åbenbart mod på at tage fat, og med alt det der allerede er lavet ved bilen, kan det ikke gå helt galt til den pris.
Carina E SLi 2,0 1992 hatchback (japansk). 265 kkm (jan 2008).

Hjælp omkring corolla gt :)



Forum rating: Top 500
Mandag 26-05-2008 kl. 21:56
    Vis profil  
heh, nej os det jeg tænkte ! men hvad koster en twincam motor egentligt ?

Hjælp omkring corolla gt :)



Forum rating: Top 5
Mandag 26-05-2008 kl. 21:57
    Vis profil  Vis bilprofil
Det er osse fint nok. Men du risikerer jo at købe katten i sækken med sådan en gammel traver.
Den er 22 år gammel, har kørt over 300K km.. Der skal laves rust, der skal laves motor og sikkert umanerligt meget andet.

Spørg dig selv; Hvis det er så nemt at syne den som sælger siger - hvorfor lapper han så ikke selv de "2 huller" og "justerer motoren" og så sælger den nysynet for mange flere penge?
Mvh Knudsen

Hjælp omkring corolla gt :)



Forum rating: Top 500
Mandag 26-05-2008 kl. 21:59
    Vis profil  
har du fuldstændigt ret i. Og self er der mere end der bliver sagt. Men så længe det bare er rust og såen?

Hjælp omkring corolla gt :)



Forum rating: Top 50
Mandag 26-05-2008 kl. 22:15
    Vis profil  Vis bilprofil
Hvis du vil have en pris på motoren, så ring til motorimport.dk i Grindsted.
Carina E SLi 2,0 1992 hatchback (japansk). 265 kkm (jan 2008).

Hjælp omkring corolla gt :)



Forum rating: Top 5
Mandag 26-05-2008 kl. 22:26
    Vis profil  Vis bilprofil
En ordinær 4AGE koster fra 2500-5000 afhængigt at km og stand..

Og hvad angår "kun rust"... du ANER ikke hvor meget sådanne gamle Corollaer kan ruste
Mvh Knudsen

Hjælp omkring corolla gt :)



Forum rating: Top 50
Tirsdag 27-05-2008 kl. 23:52
    Vis profil  
Hej

Nu kender jeg Erik Nielsen som har bilen. Og som du kan se i hans annonce så skriver han tingene som de er. Ligeud af posen hehe. hvis du ringer og får en snak med ham så ved jeg han er 100% ærlig og fortæller dig hvad der skal laves osv.

Men ja det er gamle biler så man skal virkelig kigge bilerne efter. Folk er nogle svin med deres biler hehe. Og der er virkelig mange hjemmefuskede ting der blir lavet rundt omkring. Så giv dig god til med at tjekke bilen. Jeg sku på et tidspunkt købe en GT og havde kigget på en jylland og da jeg selv bor i kbh tager man jo ikke bare liiiige over og kigger på den. Men sælger indformerede mig om at den her var virkelig fin stand. en af de pæneste i DK. Jeg så da også billeder af den (dog 3 år gamle) og han havde ikke nogen nyere billeder.

Jeg genkendte bilen og det havde været Catia Larsens gamle hvis det ringer i ørene hos nogen. Den var med i et program om DHB på et tidspunkt.

Så jeg tænkte fint nok jeg skriver da lige til hende på bilgalleri for havde set bilen derinde og den så jo fin ud. Ku jo være hun lige ku sige god for den eller ej. Men hun svarede dog aldrig tilbage desværre. Allerede der sku alarm blinkende nok have lyst for mig. Men man bliver jo blind og håber på man kan stole lidt på folk så jeg tog i god tro turen til jylland for at hente bilen.

Nu har jeg i min tid haft 7 gamle toyotaer men ALDRIG har jeg set så rådden en twincam før. Den var blevet muret op alle vegne med spartel og rusten væltede stadig frem overalt. Når man kiggede ned til motoren (som ikke ku starte) så kunne man se fjedrene igennem de store rusthuller der var i tårnene. Shit mand. Jeg ved de plejer at ruste i de bagerste tårne men her var de også foran. Bilen var halvt skildt ad. Der var et eftermonteret utæt soltage og kabinen var halvt skildt ad og der var 1cm mug og støv over det hele. Bilen stod også i højt græs så den har nok rigtig hygget sig med fugt i bunden.

Jeg var helt paf. En tur til jylland kørt helt forgæves. Jeg ved godt man ikke må, men for faen hvor jeg ærgrer mig over jeg ik hakkede ham sådan en på snotten inden vi kørte igen Han ville have 8000 for bilen hehe. Det var total langt ude og han blev fandme ved med at stå og sige at det var en af de fineste i dk og han havde haft over 20 af dem osv osv.

Man må jo ikke nævne nogen navne eller hænge nogen ud men kan da sige at vedkommende handler med biler og Toyota og har sit eget firma. Og hvis du læser dette så håber jeg du har en rigtig dårlig smag i munden. Bilen var lige til at køre til skrot.

Nå det blev lige en længere fristil omkring køb af gamle biler. Jeg har selv lært en masse ved bitter erfaring. Håber det kan hjælpe dig. Og er sikker på til 5000kr at den af Eriks sagtens kan blive en fin bil. Ps. Han sælger den fordi han har rigeligt af andre bil projekter igang

Mvh Michael
Rollaboy, Nu med viper alarm og fjernstart ROLLA.dk

Hjælp omkring corolla gt :)



Onsdag 28-05-2008 kl. 06:40
jeg nu er det mig der har den bil til salg.

og motor er Langt fra færdig nok en en af de mere velkørende der er tilbage, hvis man lige ville stille co og tænding engang.... bilen er heller ikke slem. og efter som jeg har haft 14 af den slags biler vil jeg mene jeg kan bedømme standen. men kan se jeg bare skal gøre som alle de andre og sige den er som ny og tage det dobbelte i en anonce. jeg har valgt at skrive ærligt, fordi jeg ike gider høre på en der føler sig snydt derefter. prisen er helt i bund på den her da jeg har rigeligt af andre biler.. tja og så til den pris. men jeg ofre en weekend på den snart selv og syner derefter. har bare to biler før den der skal synes.

men men
inden du kigger sådan en gt igennem..

rust overlt.. tag bagsædet op og kig ned ved sele beslag, tårne inderskræme. tagrenelister frontrude. tankdæksel paneler. og bund. alle steder. for de er normalt ruste alle steder.

km ikke rend med dem, alle sammen har gået over 300 nu, de skifter bare lidt rundt på tællerne og jo det gør de desværre

motor. tja somnogen skriver deroppe. hvis en motor endelig skulle være færdig koster de ikke vildt.. og hvis du ville renovere en kan du få alle stumper til dem, både i bedre udgave hvis den skal kunne lidt mere og originalt.

gearkasse..

syncromesher og om den springer ud af 5 gear. svaghed ved dem. men en ny gerakasse koster heller ikke alverden.

bremser. der er de bagerste calipere en svaghed ved dem. håndbremsen virker ikke og de nye calipere koster lidt meget.

Hjælp omkring corolla gt :)



Onsdag 28-05-2008 kl. 06:42
og ang det hvis det var mig købe en nysynet. ALDRIG. men nok fordi jeg kunen lave det selv. synes bare generalt når man køber gammel bil nysynet så er rustet lavet med div hjælpemidler fra harald skarld. og ikke et svejseværk. ognogen gange er der slet ikke lavet noget ved bilen, set mange exempler på kunne godt ligne de var gode venner med synsmanden..

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg