Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
Biler - mekanik  :  Om reparation, virkemåde, tuning mm.

4AGE starthjælp(motorbyt)



Forum rating: Top 500+
Lørdag 30-08-2008 kl. 21:57
    Vis profil  
nå, har haft et indlæg før her inde, andet en redtop/140hk 4AGE motor som jeg har lagt i min 121HK/bluetop corolla gt.
Denne kan jeg så ikke få liv i.
Jeg bruger 121hk dyserne. da disse passer til ledningsnettet, og har fået dette anbefalet.
Der kommer benzin ind (tændrør våde) starteren køre fint motoren rundt.
Den gnister også.
Men tænker så at det må være tændingen ? Jeg har skiftet remmen på den, men har ikke haft fordeleren ude. dog prøvede min far at rette på fordeleren. og er nu itvivl om hvordan jeg for stillet tændingen på den ? Har prøvet at kigget forskellige steder, blandt andet hayens, men syntes ikke jeg blev klogere, så nogen der kan fortælle mig hvordan jeg indstiller tændingen ? og om der kan være andre grunden til at den ikke starter? jeg har ohm'et dyserne, der kommer også strøm ud af dysse stikene. Kompression har jeg ikke testet endnu, da jeg har læst det skulle være ved varm motor?!

Det skal siges at motoren kørte fint i den bil den lå i før (AE92 GTI) den kører ikke med det ledningsnet mere. og heller ikke med AFM. Men ren AE82GT udstyr.

nogen gode råd til hvordan jeg bruger min søndag bedst muligt ?

4AGE starthjælp(motorbyt)



Lørdag 30-08-2008 kl. 22:22
har du prøvet at sætte det hele på mærker med tandrem og smide fordeler rigtigt ind så du ved det står rigtigt?? da du skiftede rem mener du tandrem?? satte du det hele på mærker der??

4AGE starthjælp(motorbyt)



Forum rating: Top 500+
Lørdag 30-08-2008 kl. 22:32
    Vis profil  
Jeg satte knast hjulene og krumtaps hjulet efter mærkerne. men nu blvier jeg selvfølgelig i tvivl da jeg læste noget om et sted at tændingen skal sættes 10grader før TDC, hvor er det man finder ud af det hen af?

4AGE starthjælp(motorbyt)



Forum rating: Top 500+
Lørdag 30-08-2008 kl. 22:39
    Vis profil  
men fordeleren har slet ikke været ude, og ej heller har knasthjulet, så burde den vel ikke kunne rykke sig? eller det er måske mig der tænker forkert?

4AGE starthjælp(motorbyt)



Forum rating: Top 500
Søndag 31-08-2008 kl. 16:24
    Vis profil  
Korrekt tændingsrækkefølge? Og har du prøvet med et prøve-tændrør?

Bluetop dyserne er høj-ohms dyser, hvor redtoppens er lav-ohm, det går ikke sammen - har jeg hørt. Jeg havde dog aldrig problemer med de dyser jeg havde på min redtop. Måske fordi jeg ikke kan huske om det var bluetop eller redtop dyserne jeg kørte med

4AGE starthjælp(motorbyt)



Forum rating: Top 500+
Søndag 31-08-2008 kl. 23:18
    Vis profil  
Er i helt sikker på de er blue er høj og red er lav? fordi da jeg ohm'ede dem. der var blue 2.6 ohm og red var .. hmm ja over 12 kan ikke lige huske det lige nu.

men den starter nu dog røg gevindet på den gamle udstødnings manifold, så skal ha ny mani på.

Det lykkes mig ved at bruge bluetop fordeleren og så sprang den igang. har ikke rodet mere med den, da den larmer lidt pga udstødningen ikke er tæt, men den gik ikke helt ren i tomgang, så skal ha stillet tændingen. men tusind tak for hjælpen :)

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg