Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
Biler - mekanik  :  Om reparation, virkemåde, tuning mm.

Udluftning af kobling/bremser



Forum rating: Top 250
Søndag 19-10-2008 kl. 19:53
    Vis profil  Vis bilprofil
Nu åbnede jeg så ventilen og hældte mere bremsevæske på
Nu er spørgsmål 1 så: skal jeg blive ved med at holde den åben og trykke på kobling indtil der kommer væske ud eller?
2. Hvor vigtigt er det at få skiftet sine kødben eller stabilisator eller hvad de nu hedder? den har sagt underlige lyde i 6 md nu ca og det bliver bare højere og værre. (mest kun når de regner)
3. er det en stor operation at skifte de kødben? ca tid for 2 personer. 1 erfaren og 1 uerfaren

på forhånd tak

Udluftning af kobling/bremser



Søndag 19-10-2008 kl. 21:06
Du bliver ved med at pumpe indtil der kommer rent væske ud, dvs uden luft bobler. Når det sker, holder du pedalen i bund og lukker udluftningsskruen. Nogle gange kan det være træls at udlufte kobling ud. Man kan også fylde en ren smørekande med væske og pumpe det baglæns (gennem slavecylindren ) indtil væske standen stiger i beholderen.

Såkaldte kødben gør at bilen ikke krængere, ikke livsnødvendigt, men der imod ikke ment at de ikke skal skiftes. Tid: 15 min både h+v, for en erfaren.

Udluftning af kobling/bremser



Forum rating: Top 250
Mandag 20-10-2008 kl. 10:57
    Vis profil  Vis bilprofil
nu prøvede jeg lige at lufte ud, men i starten virkede det fint ca 5 min derefter blev koblingen HELT slap ingen respons overhovedet betyder det ny slavecylinder eller ny kobling eller begge eller hvordan?

Udluftning af kobling/bremser



Mandag 20-10-2008 kl. 12:31
Prøv at trække manchetten til side på slavecylinderen, hvis der ligger væske virker den ikke. Gør det evt også på primærcylinderen.

Hvis der er væske, køb en ny. Hvis de er fint tører og du er sikker på der ikke er luft i systemet, er det nok en ny kobling

Udluftning af kobling/bremser



Forum rating: Top 250
Mandag 20-10-2008 kl. 19:18
    Vis profil  Vis bilprofil
Der var ihvertfald væske i slavecylinderen (købt en ny som desværre også var defekt) har ikke lige prøvet hovedcylinderen. men når man træder koblingen ned så er der sådan en dims der trykker ind på slavecylinderen men den virker ikke nu eller er det meningen når der ikke sidder nogen slavecylinder på?

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg