Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
Biler - mekanik  :  Om reparation, virkemåde, tuning mm.

Pas på pengene hos Mekonomen



Forum rating: Top 500+
Fredag 01-02-2009 kl. 00:58
    Vis profil  
Jeg vil lige fortælle jer, profer, semi-profer og amatører, hvordan man betaler godt 500 kr. mere end nødvendigt for en reservedel. Og, ja, selvfølgelig er det min egen fejl, at jeg ikke var god nok til at spotte priser.
Min hustru kører i en Mitsubishi (det er jo ellers straf nok , i sig selv), og den var begyndt at sige dårligt, når man drejede til venstre. Tjek af drivakslen på venstre forhjul viste tydelige tegn på dårligdom, slør og knæklyde m.m. Ned til Mitsubishi. Vi sælger kun komplette drivaksler til ca. 4.500 kr., men prøv hos Mekonomen, der sælger de rep. sæt. Hen til Mekonomen, og ja, de kunne skaffe sådan et sæt til en pris af 1591 kr. Jeg bestilte sådan et sæt, det kunne de have til dagen efter. Jeg købte sættet, som var af mærket Spidan, og hjemme med stumperne gik jeg på nettet og tjekkede. Det præcis samme sæt kunne jeg købe hos Refako for 1065 kr. Jeg printede siden ud, og kørte ned til Mekonomen og spurgte, om der ikke var sket en fejl med prisen. Der var ikke nogen fejl her, det var deres pris og sådan var det. Så derfor, se jer godt for når i skal købe reservedele, og specielt hos Mekonomen.
Jeg har set i et tidligere indlæg, online OE katalog på Toyota reservedele. Der var en henvisning til www.toyodiy.com, og det er rigtigt godt. Skulle der være nogle her der kender noget tilsvarende for Mitsubishi, så ville det være helt super, hvis de vil dele lidt ud af det, selv om det er et Toyota forum. Jeg har kørt Toyota i 22 år, og jeg har ikke altid været helt tilfreds med deres reservedele. Hverken tilgængelighed eller pris. Men efter jeg har stiftet bekendskab med Mitsubishi´s reservedels-strategi, håber jeg hvergang, at det er Toyota´erne der skal skaffes stumper til

Tak for et altid godt forum, hvor der både er plads til humor og saglighed.

MVH
Bent Larsen

Pas på pengene hos Mekonomen



Forum rating: Top 5
Fredag 01-02-2009 kl. 11:11
    Vis profil  Vis bilprofil
Jeg er sikker på at det omvendte sagtens kunne være tilfældet.

I den verden jeg befinder mig i (stylingsverdenen) er der også meget forskellige priser og det firma der er billigst på et produkt kan sagtens være langt dyrere på et andet.

Desuden er det jo kundens ansvar at tjekke prisen. Det er sure penge at skulle af med, men har vi alle ikke købt noget, for så senere at finde det billigere et andet sted ?
     Remus bagpotte Toyota Camry Sedan

Pas på pengene hos Mekonomen



Forum rating: Top 50
Fredag 01-02-2009 kl. 11:15
    Vis profil  Vis bilprofil
Jeg synes det er flot af Mitsubishi-værkstedet at fortælle, hvor man kan spare 3000 ved at købe andetsteds.
Carina E SLi 2,0 1992 hatchback (japansk). 270 kkm (jun 2008).

Pas på pengene hos Mekonomen



Forum rating: Top 5
Fredag 01-02-2009 kl. 11:17
    Vis profil  Vis bilprofil
Det har du helt ret i, Michael. Og da værkstedet næpper handler ved Refako, så er det nok klart nok at de anbefaler den leverandør de selv bruger.
     H&R 30mm sænkningsæt til Toyota Paseo

Pas på pengene hos Mekonomen



Forum rating: Top 50
Fredag 01-02-2009 kl. 20:37
    Vis profil  
synes nu ikke du beklante mekonomen. for at du kan finde en vare billigere et andet sted.
det svare jo til du går i hifiklubben og køber et samsung fladskærm til 8000kr. og tager hjem og kikker på nettet og finder det til 6000kr ved en netbutik. så er den galt med hifiklubben. eller hva?

og nu har jeg handlet for flere hundrere 1000kr ved mekonomen. i gemmem mit arbejde. og generalt er de ikke dyrere end mange andre steder. som rene er inde på. er der nogen ting de er billigere med og andre ting som de er dyrere med. ligesom stort set alle andre butikker.

og du kunne jo lige så godt ha købt det ved thansen de er sikkert lidt billigere. og så er den galt med refako.
kan du se min pointe ?

nu med et billede af min nye avensis

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg