Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce




 
Biler - undervogn (gevind/fjedre)  :  Alt som sænkning af biler

Vand i bunden



Forum rating: Top 500+
Fredag 01-02-2009 kl. 16:16
    Vis profil  
Hej alle Toyota ejere,

Jeg er helt ny i det her forum, men har dog snart kørt Toyota i 3 år.

I sommers købte jeg en Corolla 1,3 Confetti, som første gang blev indregistreret i september 1996.

Bilen kører ubeklageligt og er undervognsbehandlet 3-4 gange - så alt i alt har jeg været meget tilfreds med min Corolla.

Desværre har jeg igår eftermiddags, til min meget store ærgelse, opdaget at der er vand i bunden i føresiden (venstre side). Det irriterer mig rigtigt meget .

Jeg har indledningsvist gået i gang med, at undersøge hvor vandet kunne stamme fra. Jeg har kontrolleret om der skulle være hul(ler) i venstre forskærm men der har jeg ikke kunnet finde nogle. Jeg har også haft lettet lidt på tæppet nede ved pedalerne og jeg har heller ikke kunnet finde huller her. Til min glæde har jeg heldigvis heller ikke konstateret, et voldsomt rustangreb selvom et sådan vil være meget tænkeligt. Jeg har endvidere kontrolleret om alle lister sidder som de skal og om der er utætheder langs døren og det er tilsyneladende heller ikke tilfældet.

Jeg ser nu ikke anden vej end, at tage føresædet ud og fjerne tæppet i hele højre side. Da jeg ikke er en ørn med værktøj og slet ikke er mekaniker så har jeg brug for jeres hjælp:

1. Først og fremmest - er det her et klassisk Toyota problem? Hvor er utætheden typisk at finde?

2. Hvordan tager jeg føresædet ud? Er det fire skruer der blot skal løsnes? Er der en oversigt jeg kan hente et sted her på nettet (eller herinde) så jeg kan se hvordan bilen og kabinen er skruet sammen?

På forhånd tak for hjælpen.

Fortsat god weekend.

mvh.

Søren

Vand i bunden



Forum rating: Top 500+
Mandag 02-02-2009 kl. 01:28
    Vis profil  
prøv at kigge om der ikke sidder en gummiprop i bunden, kan sagtens være den som er utæt

Vand i bunden



Mandag 02-02-2009 kl. 04:41
Hej Martin,

Tak for svaret.

Hvor ca. i bunden finder jeg gummipropen?

Mvh.

Søren

Vand i bunden



Forum rating: Top 500+
Mandag 23-02-2009 kl. 20:31
    Vis profil  
Hej Søren.
Har selv haft en Corolla.Den omtalte prop ved jeg ikke om findes under tæppet foran.MEN..jeg ved at der sidder en ved reservehjulet...meeeen det er jo nok ikke derfra det stammer. Derimod KUNNE det være en utæt forrude liste...havde selv det samme problem med vores.
Iøvrigt er det ikke noget problem at skrue dit sæde af.Det er kun de 4 skruer..men du skal lige være obs på en evt ledning som du måske har til sæde varme.

Mvh Kent

Vand i bunden



Forum rating: Top 500+
Mandag 23-02-2009 kl. 20:37
    Vis profil  
Jeg har faktisk samme problem i min celica, førersiden er helt gennemblødt - jeg har godt nok en revnet forrude, kan det være her vandet smutter ind??

Vand i bunden



Forum rating: Top 500+
Mandag 23-02-2009 kl. 20:44
    Vis profil  
Hmmm så skal det nok være en stor revne..men selvf. hvis den "går" ind under listen, ja så er det nok derfra det stammer...eller også har ruden evt været skiftet før...og dermed er den måske ikke limet helt korrekt i...kan du se om der står Toyota i ruden...eller om der evt står feks Pilkington...men uanset hvad..så tyder det på at problemet stammer derfra.

Vand i bunden



Forum rating: Top 500+
Mandag 23-02-2009 kl. 20:55
    Vis profil  
okay, jeg må lige undersøge om der står toyota i forruden. :)

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg