Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
Biler - mekanik  :  Om reparation, virkemåde, tuning mm.

Fejlfinding elruder



Søndag 22-02-2009 kl. 21:13
Hey

jeg har monteret en fjernbetjening til min originale centrallås. bilen er en carina e 1995 2.0. jeg har monteret åbne/lukke ledningerne i førerdøren til brun/hvid og brun/gul. til blinklyset har jeg taget ledningerne fra katastrofeblinket. og det er koblet til negativ trigger. det virker også fint nok, problemet er så at elruderne ikke virker nu.

når man prøver at rulle vinduerne ned på kanpperne i førerdøren, låser den lige dørene hurtigt, hvorefter den låser op igen. hvis man holder knappen til venstre rude i førdøren nede, kommer der en mærkelig lyd fra knappen/kontakten, en summen nærmest.

jeg har tjekket alle sikringer, elruderne deler også sikringer med andet.
relaet er tjekket/skiftet
kontaktboksen i førerdøren skiftet.
boksen til fjernbetjening prøvet afkoblet, men ruderne virker stadig ikke.

det virker lidt som om at spændingen er for lav da jeg kun fik under 1 volt til emrudemoteren, målt med voltmeter, ved påvirkning af knappen. hvis man fjernder dørbeklædningen kan man se at den trækker meget lidt i vejeren, den presser kun fjederne lidt sammen, of kan så ikke mere, elrudemotoren virker fint. det er jo et problem hele vejen rundt.

På forhånd tak

Allan

Fejlfinding elruder



Forum rating: Top 100
Mandag 23-02-2009 kl. 22:17
    Vis profil  Vis bilprofil
Hej allan har lige sendt et diagram til dig
hilsen Kim

Fejlfinding elruder



Tirsdag 24-02-2009 kl. 06:16
tak men har det selv. det er godt nok til en højrestyret bil, men det gør ikke den store forskel.

jeg har lige prøvet at skifte det store rela til centrallåsen der sidder inde ved siden af radioen i højre siude det hjalp heller ikke. det har forbindelse til centrallåsen. skal have målt ledningerne igennem tror det er en kortslutning et sted.

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg