Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
Biler - mekanik  :  Om reparation, virkemåde, tuning mm.

Fejlkode måske? Olieskift på gearkasse.



Torsdag 26-03-2009 kl. 20:25
Hej folkens. Nogen der kan oplyse mig om, om ikke det var en god idet at få en fejludlæsning på min Carina E 95 1,6, (engelsk model) da min motorlampe ALDRIG lyser, heller ikke når jeg slår tændingen til...
Motoren kører okay, men jeg aner jo ikke om der er noget galt med den. Så bare for en sikkerheds skyld? Eller er det ligemeget, eller alt for dyrt, hvis ellers den køre??
Hvor skifter man olien på gearkassen? Den skifter lidt træg, specielt når den er kold.
Håber nogen kan hjælpe, hey...

Fejlkode måske? Olieskift på gearkasse.



Forum rating: Top 250
Torsdag 26-03-2009 kl. 20:54
    Vis profil  Vis bilprofil
Du kan jo selv lige prøve at udlæse dine evt fejlkoder. Du finder diagnosestikket i motorrummet ved dit venstre støddæmpertårn (højre, når du selv står og kigger i motorrummet). Derefter kan du følge denne guide. Der er også blinkkodernes betydning:

http://www.troublecodes.net/Toyota/

Blinker motorkoden overhovedet ikke, så er din pære højst sandsynlig sprunget.

Hvad angår din gearkasse, så kunne det være en god idé at skifte din gearolie. Du tapper olien af ved at skrue den bolt ud, der sidder omkring lige under din venstre trækaksel. Derefter påfylder du olie igen igennem et bolthul foran på gearkassen, frem mod køleren. Det er en bolt af samme størrelse og husker jeg rigtigt, så er begge bolte med 24'er hoved. Det er måske lidt forskelligt, hvor meget gearolie folk har til vane at komme på, men jeg plejer at fylde olie i, til det når påfyldningshullet.

Fejlkode måske? Olieskift på gearkasse.



Forum rating: Top 50
Torsdag 26-03-2009 kl. 21:40
    Vis profil  Vis bilprofil
Når gearkassen går lidt trægt, så vil jeg anbefale at skifte til Castrol fuldsyntetisk TAF-X, det giver et meget let gearskifte.

Fejlkode måske? Olieskift på gearkasse.



Lørdag 28-03-2009 kl. 21:50
Tusind tak for svarene!! Det er satme lækkert folk er så flinke at bruge tid og krafter på at svare så præcist og udførligt, udfra jeres erfaringer! Stort tak herfra!!

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg