Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
Biler - mekanik  :  Om reparation, virkemåde, tuning mm.

Carina E 1.8 og katalysator



Forum rating: Top 500
Mandag 18-05-2009 kl. 21:39
    Vis profil  
Skulle hente min "nye" Carina E 1,8 i dag, men finder hurtigt ud af at motoren kun går på 3 cylindre og utæthed i udstødning , hvilket ikke var tilstede ved prøvekørsel lørdag.... Kører tilbage til køber hvor vi ved at pille tændrørshætter af og skifte rundt på tændrørerne, finder ud af at den er gal med cylinder 2.

Da vi efter en del debat, hvor jeg uden held forlanger mine penge tilbage, skiltes som mindre gode venner end før ( ), kører jeg hjemad med tanker om utæt udstødning og afbrændt ventil eller lignende, begynder bilen ligepludselig at køre på alle fire cylindre efter ca. 40 km derefter kører den rigtig godt og faktisk med mere træk og ingen leanburn-ryk som de 2 tidligere jeg har haft. Kun ved stop på rastepladser er der lidt problemer i starten inden den igen går på alle fire cylindre!

Da jeg kommer hjem ringer ejeren og siger at faren har sagt at de til syn sagde at katalysatoren nok ville være tæret efter 2-3 mnd.! Kan det være årsagen til den uopdragne motorgang? Det lyder godt nok som om udstødningen er utæt omkring katalysatoren, men er for tyk til at komme ind under og kigge!! Kan det betale sig at finde en brugt eller kan man købe uorignalt, da jeg kan forestille mig en ny original koster en mindre bondegård! Skal det være en speciel model kat. til 1,8 lean burn motoren?

Burde den ikke komme med fejlmelding i motorstyringen, når den slags sker?

Carina E 1.8 og katalysator



Forum rating: Top 25
Mandag 18-05-2009 kl. 22:24
    Vis profil  Vis bilprofil
hvorvidt det er kat der giver problemer skal jeg ikke kunne svare på.
Men hvis det er det, så tvivler jeg på at købe en brugt kan betale sig, en ny uorg. koster 3500 ved thansen. Og en brugt er jo - ja brugt, men hvor meget og hvor hårdt?

http://www.thansen.dk/products.asp?c=2782736892&n=693221123
Fejler ikk noget der ikk ka limes

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg