Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
Biler - mekanik  :  Om reparation, virkemåde, tuning mm.

Carinaen skal til syn. Hvilke dele skal jeg bruge?



Torsdag 25-06-2009 kl. 12:45
Som overskriften siger så skal min carina e 2,0 sli fra 95 snart til syn og der skal laves lidt. Den skal have bremser hele vejen rundt men kan jeg tage skiver og klodser fra en gti og sætte på og vil jeg overhovedet få noget ud af det??
Noget andet er udstødningen, den er ved at være godt færdig. Den tidligere ejer har skiftet den for nylig men han har købt alt for billigt. I morgen skal den over til min mekaniker og svejses igen et nyt sted. Det så anden gang på under 6mdr. Men igen kan jeg tage udstødningen fra en gti og sætte på eller er det helt umuligt? Jeg ville gerne have en smule mere lyd ud af den men ikke noget med store fancy potter osv. Bilen skal være original og funktionel.

Håber nogen har nogle gode erfaringer at dele ud af da dette er min første toyota :)
Mvh Kristoffer

Carinaen skal til syn. Hvilke dele skal jeg bruge?



Forum rating: Top 100
Torsdag 25-06-2009 kl. 13:14
    Vis profil  
Hvis du skulle få en original gti udstødning til og passe koster den mindst det dobbelte af en normal, bremser foran er ofte de samme, bag under er forskellen at du kan få gti med skiver bag, så det kan du ikke bruge (får du normalt ikke synet efter en ombygning).

Køb bremser af en god kvalitet, helst ikke fra T.Hansen og evt. brug René og køb noget OneTwo udstødning gennem ham, så får du lidt mere lyd.
Udlært Toyota tekniker den 1-2-2005...

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg