Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
Biler - mekanik  :  Om reparation, virkemåde, tuning mm.

Corolla på 3 cylindre



Forum rating: Top 500+
Fredag 26-06-2009 kl. 12:36
    Vis profil  
Hej TE,

Jeg har lige været på ferie en uge og da jeg kom hjem og fik startet bilen kørte motoren kun på 3 cylindre. Det drejer sig om en Corolla 1,3 DX fra '85, med en 2e motor.

Jeg har kigget på fordelerdæksel, rotor, tændkabler og tændrør og disse fejler intet. Det skal lige siges at bilen enkelte gange, som regel efter et par kilometers kørsel, får den 4. cylinder med, men har det også at miste den igen under samme kørsel. Jeg har skiftevis haft tændkablerne af hver tændrør og fundet frem til at det er nr. 1 den er gal med. Bilen bruger ikke hverken olie eller kølervæske.

Jeg har en ide om at det kan være karburatoren eller en af ventilerne, men lige disse områder har jeg ikke meget forstand på. Men hvis det var muligt at en ad ventilerne er brændt af, hvordan kan man så se det på den? eller hvis det kunne være noget helt tredje, så kom endelig med nogle forslag .

Søren.

Corolla på 3 cylindre



Forum rating: Top 100
Fredag 26-06-2009 kl. 13:11
    Vis profil  
Når den sidste cylinder kommer og går under kørsel er det sjældent en ventil, det er nok nærmere et tændkabel eller tændrør som ikke virker rigtigt, evt. er der overgang mellem et af dine kabler og noget metal i motorrummet.
Udlært Toyota tekniker den 1-2-2005...

Corolla på 3 cylindre



Forum rating: Top 500+
Fredag 26-06-2009 kl. 16:38
    Vis profil  
Så er spørgsmålene allerede besvaret. Det viser sig at være pakningen der er gået, fra indsugningsmanifolden og derfor ingen kompression på den ene cylinder. Så nu gælder det bare en tur til Toyota og en tur i garagen, så er den lidt ældre sag ude og køre igen

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg